Gravatar

#1391 HelmerJ 14 år siden

Lavede en stak stjerneskud hjemme ved min kusine, gik lidt over gevind, så der var også lige til hendes kærestes madpakke
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#1392 jessup 14 år siden

Tomatsovs (til 2 dage):
1 dåse (kunne snildt have brugt 2 dåser)
1 løg
3 fed hvidløg
hakket Chirizo
røget salt
lidt porre
cherry eddike
chillisovs
2 gulerødder
Frikadeller delt i mindre stykker

Ganske udemærket - sherry og chrizo giver et velsmagende punch.

Grov pasta
This is just until June
Gravatar

#1393 davenport 14 år siden

1 dåse (kunne snildt have brugt 2 dåser)

Smager det ikke frygtelig af metal??? ;)

Lavede selv en sammenkogt ret med mørbrad og pølser.
Jeg svitser løg og tomater i olie med krydderurter og forskellige krydderier og kommer så mørbraden i i små stykker.
Jeg tilsatte gul peber tilsidst og jævnede det hele til en tyk, brun sovs.
Mos til. Succes!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1394 davenport 14 år siden

Da det kun er den lille og mig der tuller rundt og er småsyge, valgte jeg at lave BLTs til middag. Det gad hun ikke at ha...! Hmmmmm!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1395 jessup 14 år siden

Entrecote med spidskål,rosenkål, grønne bønner, varm tomatsalat, kartofler og sovs lavet på kylling (en merkant smag af røget paprika)

Den varme tomatsalat er cherry/san etellerandet stegt til gennemvarme i en olievenolie (med en merkant smag) derefter hakket hvidløg og tørret oregano (har ikke friske krydderurter for tiden men ville have lækkert med enten frisk oreganeo eller timian) og til sidst balsamisk tomateddike.

Ikke dårligt men bøffen var forskåret og en enelse for tynd - jeg plejer at købe en steg selv som jeg skære, men der var et godt tilbud.

I søndags var jeg på Asador:

http://www.asador.dk/

Spiser ikke bøffer så tit på restuarant men for satan det var en god entrecote. En anelse pricy dog
This is just until June
Gravatar

#1396 davenport 14 år siden

De rige har mange glæder!!!!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1397 jessup 14 år siden

Men jeg bruger ikke så meget på cremer som andre heteroseksuelle mænd.
This is just until June
Gravatar

#1398 davenport 14 år siden

;)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1399 Skeloboy 14 år siden

Vi har madklub på torsdag, og den skal selvfølgelig stå på julegourmet...

Men er der nogen, der har forslag til noget i den retning? And (eller due, hvis vi kan få det) er næsten selvsagt. Forret, hovedret og dessert.
Gravatar

#1400 Skeloboy 14 år siden

Menuen på torsdag bliver:

Røget lakseroulade med krebsehaler og persilledressing

Stegt duebryst med røsti, valnøddesalat og appelsin/hasselnøddesauce

Honningbagte pigeonæbler med marcipan og kanelis(isen bliver ikke hjemmelavet, eftersom ingen har en ismaskine)

Skriv ny kommentar: