Gravatar

#1491 davenport 14 år siden

Skal du hjem til de gamle?? ;D

Jeg har bare stegt frikadeller og lavet brun pandesovs.

Vine:
Royal Marlene Rotwein fra tyskland..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1492 jessup 14 år siden

½ stiv på italiensk vin glæder jeg mig mig over en god aften.
This is just until June
Gravatar

#1493 Skeloboy 14 år siden

#1492 - nice.

Kan fortælle, at medaljon af kronhjort er helt og aldeles fantastisk!
Gravatar

#1494 Skeloboy 14 år siden

http://www.skeloboy.dk/madklub10022011

Billeder af maden. Og ja, Bruleen blev ikke god, hvilket er min skyld...for meget sukker i forhold til æg
Gravatar

#1495 MOVIE1000 14 år siden

kom lige i tanke om i lørdags hvor min mor holdte fødselsdag for familien, min far havde lavet oksesteg og frikadeller, men frikadellerne blev ikke så stor en succes da der var en af gæsterne der fandt et stykke papir i en af sine, det viste sig så at være papir fra en af kødpakkerne som min far har blandet ind i farsen uden at han vidste det :D
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#1496 jessup 14 år siden

Var ude og spise klassisk frokost igår men snaps og det hele og det var skidegodt:

Stenbiderrogn (creme fraise, ristet rugbrød mm.)
Fiske filet med remulade
Pariser bøf (pickles, rødbeder mm.)
This is just until June
Gravatar

#1497 davenport 14 år siden

Du lever sgu godt ;)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1498 jessup 14 år siden

Ja - det var i anledning af en der havde arbejdet i firmaet i 20 år.
This is just until June
Gravatar

#1499 Skeloboy 14 år siden

I dag bliver det old school dansk: Forloren hare med brun sovs og kartofler!

Skriv ny kommentar: