Gravatar

#1481 Skeloboy 14 år siden

Frikadeller med risfyldte squash og tomater og en lille sauce lavet af peberfrugter

Nachos til aftenhygge :)
Gravatar

#1482 Skeloboy 14 år siden

Billedet er ikke supergodt, men:

http://skeloboy.dk/mad2501
Gravatar

#1483 lagoni 14 år siden

Jeg prøvede for første gang at lave forloren hare med sovs og kartofler. En god, gammeldags ret, hvis resultat jeg egentlig blev lidt stolt over - det smagte næsten som min mors :)
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#1484 Skeloboy 14 år siden

#1438 - fedt :)

Huskede du at bruge ribsgele?
Gravatar

#1485 lagoni 14 år siden

Selvfølgelig :) Det giver altså en god smag, der passer perfekt til en klump kød med bacon.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#1486 Skeloboy 14 år siden

Kongekrabbe og hjemmerørt raps-mayo serveret i julesalat med sprød, røget hellefisk

Medaljoner af rådyrkølle med selleripuré, stegte kejserhatte, persillerod og sauce med tyttebær.

Creme Brulee

Det er menuen i morgen, hvis jeg ikke er syg
Gravatar

#1487 davenport 14 år siden

Det er jo også onsdag...
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1488 Skeloboy 14 år siden

#1487 - hehe, det er vores månedlige madklub
Gravatar

#1489 Skeloboy 14 år siden

Jeg var så syg...og fordi forretten også ville være alt for dyr, så bliver det følgende i morgen:

Jomfruhummerhaler i kryddersmør med dildressing og sprød salat

Medaljoner af rådyrkølle med selleripuré, stegte kejserhatte, persillerod og sauce med tyttebær.

Creme Brulee

Har købt medaljonerne...373 kr. for et kilo...:)
Gravatar

#1490 jessup 14 år siden

Skal ud og havlidt at spise og drikke i aften, Det bliver følgende:

Menu:
- Salat på braiseret kanin, syltet jordskok, bolsjebeder, estragon og crôuton
- Stegt kalvebrissel, pastinak og fritteret salvie
- Risotto med dødstrompet, pighatte, skinkestøv og persille
- Saltimbocca med selleripuré, saltbagt selleri, blegselleri og kalvesky
- Åben ravioli med braiseret kalv, tilsmagt med citron og timian, hertil gulerodspuré, dadeltomater, serveret med tomatiseret braiseret sauce

Vine:
Valpolicella Valpentena Altarol 2009
Valpolicella Valpantena Ripasso Acini Ameni 2008
Veneto Igt Merlot Le More 2008
Veneto Igt Cabernet Sèntoarte 2007
Amarone di Valpolicella Brolo del Figaretto 2006
This is just until June

Skriv ny kommentar: