Jeg prøvede for første gang at lave forloren hare med sovs og kartofler. En god, gammeldags ret, hvis resultat jeg egentlig blev lidt stolt over - det smagte næsten som min mors :)
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Skal ud og havlidt at spise og drikke i aften, Det bliver følgende:
Menu: - Salat på braiseret kanin, syltet jordskok, bolsjebeder, estragon og crôuton - Stegt kalvebrissel, pastinak og fritteret salvie - Risotto med dødstrompet, pighatte, skinkestøv og persille - Saltimbocca med selleripuré, saltbagt selleri, blegselleri og kalvesky - Åben ravioli med braiseret kalv, tilsmagt med citron og timian, hertil gulerodspuré, dadeltomater, serveret med tomatiseret braiseret sauce
Vine: Valpolicella Valpentena Altarol 2009 Valpolicella Valpantena Ripasso Acini Ameni 2008 Veneto Igt Merlot Le More 2008 Veneto Igt Cabernet Sèntoarte 2007 Amarone di Valpolicella Brolo del Figaretto 2006
#1481 Skeloboy 14 år siden
Nachos til aftenhygge :)
#1482 Skeloboy 14 år siden
http://skeloboy.dk/mad2501
#1483 lagoni 14 år siden
#1484 Skeloboy 14 år siden
Huskede du at bruge ribsgele?
#1485 lagoni 14 år siden
#1486 Skeloboy 14 år siden
Medaljoner af rådyrkølle med selleripuré, stegte kejserhatte, persillerod og sauce med tyttebær.
Creme Brulee
Det er menuen i morgen, hvis jeg ikke er syg
#1487 davenport 14 år siden
#1488 Skeloboy 14 år siden
#1489 Skeloboy 14 år siden
Jomfruhummerhaler i kryddersmør med dildressing og sprød salat
Medaljoner af rådyrkølle med selleripuré, stegte kejserhatte, persillerod og sauce med tyttebær.
Creme Brulee
Har købt medaljonerne...373 kr. for et kilo...:)
#1490 jessup 14 år siden
Menu:
- Salat på braiseret kanin, syltet jordskok, bolsjebeder, estragon og crôuton
- Stegt kalvebrissel, pastinak og fritteret salvie
- Risotto med dødstrompet, pighatte, skinkestøv og persille
- Saltimbocca med selleripuré, saltbagt selleri, blegselleri og kalvesky
- Åben ravioli med braiseret kalv, tilsmagt med citron og timian, hertil gulerodspuré, dadeltomater, serveret med tomatiseret braiseret sauce
Vine:
Valpolicella Valpentena Altarol 2009
Valpolicella Valpantena Ripasso Acini Ameni 2008
Veneto Igt Merlot Le More 2008
Veneto Igt Cabernet Sèntoarte 2007
Amarone di Valpolicella Brolo del Figaretto 2006