Arh, jeg er for vist fjerde gang på en uge ved at forsøge mig med at bage en bradepandekage. De vil simpelthen ikke få nok, selv efter 1½ time. Denne er med squash, men det er godt drænet. Har testet temperaturen på ovnen, den er fin. Øv.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Havde lyst til rødt kød idag men kunne ikke finde noget lokalt jeg ville betale for så jeg besøgte min hallaslagter for første gang i 5 år - lidt spændt på om det smager.
Højrensbøf med bagte tomater (små tomater, solsikkekerner, rosmarin og balsamico - under låg), porre + blomkål, bagekartoffel og blandet ovnstegte rodfrugter stegt i andefedt. Dertil lidt sovs fra kylling med karry.
#1861 elwood 13 år siden
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
#1862 davenport 13 år siden
#1863 elwood 13 år siden
Men ja det ku godt blive et hit, Bagning er også den del jeg nok best mestrer 8-)
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
#1864 davenport 13 år siden
#1865 elwood 13 år siden
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
#1866 lagoni 13 år siden
#1867 HelmerJ 13 år siden
#1868 Skeloboy 13 år siden
Snack og velkomstdrink
Appetizer: Kastanjer med rugbrød og hvidvinssauce
Suppe: Creme Ninon
Ganerenser: rucolaslush
Fisk: Torsk med hasselnøddesmør
Ganerenser: Rødvinsgratine
Hovedret: Tournedos med pommes fondant og festligt nytårstilbehør
Dessert: Ingefærpandekager
---
og så har jeg købt en kastanielikør, der kan bruges til dessert
#1869 knipsknips 13 år siden
Ser lækkert ud Skeloboy.
Vores menu ser således ud indtil videre:
Rejecocktail
Kylling-karry-thai suppe
tournedos m. bacon, ovn kartofler og lidt grønt tilbehør
Chokolade brownie m. vanilje is og frisk blå bær
#1870 jessup 13 år siden
Højrensbøf med bagte tomater (små tomater, solsikkekerner, rosmarin og balsamico - under låg), porre + blomkål, bagekartoffel og blandet ovnstegte rodfrugter stegt i andefedt. Dertil lidt sovs fra kylling med karry.