Gravatar

#1871 davenport 13 år siden

Nogen der ved hvor længe kød kan overleve i fryseren?
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1872 HelmerJ 13 år siden

Det kommer an på temp og type af kød
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#1873 HelmerJ 13 år siden

Nogle retningslinier, har spis kød der har lagt længere end det uden der har været noget galt med det.

Bagværk
Bagværk, fedtholdigt: 2-3 mdr.
Bagværk, magert: 4-5 mdr.
Frugt og grønsager
Frugt: 10-12 mdr.
Grønsager: 6-12 mdr.

Kød
Kalvekød: 6-8 mdr.
Lamme- og fårekød: 10 mdr.
Svinekød, magert: 6 mdr.
Svinekød, fedt: 3 mdr.
Hakket kød: 4 mdr.
Røget kød, f.eks. hamburgerryg: 4-6 mdr.

Fisk
Fisk, mager: 3-6 mdr.
Fisk, fed: 2-3 mdr.
Fiskefars: 1-2 mdr.
Gravet og røget fisk: 3-4 uger

Fjerkræ og æg
Fjerkræ, magert: 8-10 mdr.
Fjerkræ, fedt: 5 mdr.
Hele æg og blommer: 6 mdr.
Æggehvider: 8 mdr.
Mejeriprodukter
Mælkeprodukter: 3 mdr.
Ost: 3-4 mdr.
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#1874 davenport 13 år siden

Jeg har bare nogle oksemedalioner fra juli, og kom i tvivl om de stadig duede. Synes bare det er sært at det kan blive dårligt på frost. I min verden burde det kunne holde sig i 1000 år, lidt som mammut!

Men tak :)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1875 Skeloboy 13 år siden

#1874 - et år siger man generelt...men det taber smag efter noget tid.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1876 HelmerJ 13 år siden

Den mammut de skar bøffer af, lå på permafrost, det er lidt koldere end gennemsnits energi klasse A fryseren
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#1877 davenport 13 år siden

Pjat!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1878 Skeloboy 13 år siden

Det bliver til nogen billige bøffer med pommes fondant og selleri/rødbede/æble-salat.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1879 jessup 13 år siden

Har været syg idag og kan ikke smage det vilde - stegt andebryst(hvad jeg havde indedørs), ovnbagt bladselleri og paprika med en god sjat olie, ½ dampet porre og lidt kogt kartofler og gulerødder med lidt kold smør. Har en del fonder og restsovse i fryseren der kunne have peppet det lidt op men gad ikke rigtig.
This is just until June
Gravatar

#1880 davenport 13 år siden

fandt på noget nyt (for mig)
Jeg havde købt en plain medister i REMA til 12 kr. og siden jeg er den eneste der spiser det, gav det anledning til eksperiment.
Så jeg stegte den i sukker med 2 æbler og noget honeysmoked bbq sovs til den var gylden. Så i ovnen sammen med en ribbensteg, så der var dømt sulefad! Det smagte fanme godt. Jeg fik Obersten til at smage, og selv hende, en medisterforskrækket kvinde (ja, med 2 børn!!) kunne lide det.. Så succes :D
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

Skriv ny kommentar: