Gravatar

#2101 Skeloboy 13 år siden

Falafelburger med tahindressing og hjemmelavet pommes
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2102 Skeloboy 13 år siden

Jeg har en masse hjemmedyrkede kartofler...og vil lave dette:

Små kartofler, vendt i en blanding af most peberfrugt, tomat, cayennepeber og creme fraiche og citronsaft, drysset med soltørret tomater og parmesan...og dertil brød med persillepesto...
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2103 DarkLight 13 år siden

Fik Sous Vide her i weekenden. Kød bliver aldrig det samme igen...
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#2104 davenport 13 år siden

Kan du ikke fortælle lidt mere om det? Var det dig selv der lavede det og hvad var kødet?
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2105 DarkLight 13 år siden

Nej, det var hos en kammerat.
Man kan finde et 16 liters bandit med vacumpakker og poser til 3500 kroner.

Han havde skåret fedtet fra en culotte-steg, lagt det sammen med stegen, vacum-pakket det, og givet det 48 timer. Således når kernetemperaturen det netop ønskede, og den lange tid nedbryde enzymerne i kødet, som gør det smørmørt.

Efter optagning af vandbadet, brænder man overfladen af så man får en stegeskorpe. Man kan også bruge en pande.

Resultatet er ret fantastisk. Perfekt lyserødt kød HELT ud til kanten. Det er ikke uden grund flere har udnævnt sous vide-teknikken som den største revolution indenfor kokkekunst i nyere tid.
Hvis man ønsker at udnytte den selvskrevne julegave "Modernist Couisine", hvor de 18KG kogebogssamling koster 3300 kroner, så skal man have en sous vide.
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#2106 davenport 13 år siden

Det lyder lækkert :)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2107 DarkLight 13 år siden

This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#2108 HelmerJ 13 år siden

Kan se jeg lige skal forbi den gamle og låne en ukrudtsbrænder
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#2109 Kochie 13 år siden

Svinekotelet med en glace af æblecider, sennep, lidt eddike, hvidløg, citron, salt og peber.
Dertil salat af ruccola, æble, gulerod og hakkede mandler, samt lidt olie og citron.
Jeg stegte et par kartofler i skiver i ovnen også, omend de var mere konventionelle. Kødet og salaten havde jeg ikke prøvet at lave før, men det kan klart anbefales.
Gravatar

#2110 dyg 13 år siden

Simpel rodfrugtmos af gulerødder, kartofler og pastinak, med lidt ristet hvidløg, mælk, smør, salt og peber. Dertil et par rigtig gode kvalitets-svinepølser med ramsløg.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind

Skriv ny kommentar: