Gravatar

#2091 davenport 13 år siden

Det er en fin kampvægt!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2092 jessup 13 år siden

Om lørdagen var vi på Lyon de Leon til frokost. Det blev holdt let da vi skulle den helt store tur til aftenen :
http://miseajour.apicius.com/bistrotsdecuisiniers/...

Jeg fik kalvebryst fyldt med andouillette. Super lækkert

http://en.wikipedia.org/wiki/Andouillette

Til aften skulle vi på den fransk/japanske (med klar vægt på det franske) på Au 14 Feverier.

http://www.au14fevrier.com/vieux-lyon/

Apetiser:
Champagne (philipponnat)
Amouche bouche -papairtyndt brød med et stykke salami.
Dana blue mos med nødder og bittert salat.
Juice - granny smith med selleri.

Æggeskal med æggeblomme, sennepscreme, bacon - ved siden af et lille stykke vaffel.

Forret:
Et lidt tykkere stykke laks med forskellige små stykker tomater på og et lille jordbær ved siden af lidt tomat juice. Kun let røget let rå laks.( poully fume)

Stegt foie gras med græskarmos,græskarkerner, (riesling)

Kam musling i sauce af svampe + svamp. )Albanillo drue spansk hvidvin)

Stegt dorado, kamkvats i skiver, artiskok, saft fra fisk, tomat/rød pebber creme. (Chardonnay fransk hvidvin)

Stegt lam af culotte, ærte skud af en ærte type vi ikke kender, et stykke græskar, (languedoc,shiraz med lidt granache).

Leiche stykker med champagne blandet med liechesaft og lidt andet - en dessert drink.

Chokolade mousse med hindbær coulis karamel med guinnes, lieche mm. (Baldon dessertvin fra cypern.)

Petitfour: små kræmmerhuse med leiche sobet. Kanel budding, ribscreme i små kageskaller. Til fik vi deres egen the.

Da der ikke var en menu på skrift (menuen skifter hver dag og ser er ingen alacarte menu)er der en detailjer i ovenstående som er gået tabt men helt sikkert en af turens bedste måltider.
This is just until June
Gravatar

#2093 davenport 13 år siden

I lyset af dine indlæg, virker det helt mondænt, men jeg laver en god, gammeldags medister med brun sovs og kartofler til aften. Det halve er sgu duften!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2094 jessup 13 år siden

davenport (2093) skrev:
I lyset af dine indlæg, virker det helt mondænt, men jeg laver en god, gammeldags medister med brun sovs og kartofler til aften. Det halve er sgu duften!


Det luder sgu godt - fik en ok cafeburger men dit lyder bedre.

Så er jeg kommet til søndagen på rejsen. Der skulle være gået decideret druk i den om aftenen på George Five men den havde desværre lukket. Tiæ frokost var vi på en klassisk Bouchon - les Bouchondes filles. Den blev en meget lang frokost med massere af vin i pots a 48 cl.

http://www.cartesurtables.com/les-restaurants/lyon...

Filles:
3 slags salat: grønne linser kogt med lidt chirizo, colesaw, salat med sildekage.

Wok med tripe (billedet er ikke fra retten:https://www.google.dk/search?q=tripe&hl=da&client=safari&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=Ve9pUI2CMOvV4QTg4YGYDw&ved=0CDkQsAQ&biw=1024&bih=672#biv=i|2;d|JTp0kBafgZ3HqM:)

Quenelle med fisk i tomatsovs (http://en.wikipedia.org/wiki/Quenelle)

chartreuses med en lille cartreuse til.

En meget klassisk og lækkert måltid.

Til aften var det ikke det mest spænende men udemærket. Det var også en umiddelbart indslag grundet George Five.

Stor cote de boef med rødvinssovs og flødekartofler.
















This is just until June
Gravatar

#2095 dyg 13 år siden

Søndag skal jeg lave chili con carne, så jeg vil lige høre om I ikke har nogle gode opskrifter herpå. Jeg mener i hvert fald at have set DL lave en mean chili engang :)
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#2096 HelmerJ 13 år siden

[url= Texas Chili[/url]
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#2097 dyg 13 år siden

Ah ja, han lavede en video! Det havde jeg sgu da helt glemt. Mange tak!
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#2098 lagoni 13 år siden

Er der tilfældigvis nogen der ved hvor man kan købe ordentlige (her: lige som dem pizzeriaerne har) pitabrød i Odense?

Bazaren har ikke og bagernes/supermarkedernes er for 'tætte', har ikke den gode luftlomme. Jeg har spurgt på et pizzeria og de havde, men det lød lidt dyrt i mine ører (20 kr pr stk).

Jeg har prøvet selv at lave det, men tror ikke ovnen vil som jeg vil...
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#2099 Skeloboy 13 år siden

#2098 - det aner jeg dæleme ikke...har du spurgt Pizza Pizza?
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2100 Skeloboy 13 år siden

Skal på Goma i aften...japansk restaurant...nam nam :)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy

Skriv ny kommentar: