Gravatar

#2271 Skeloboy 11 år siden

Frisk pasta med kylling, grøntsager og langtidsbagte tomater!
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2272 HelmerJ 11 år siden

Brugte formiddagen i skoven med at samle ramsløg til fryseren.

Det fejrede vi så med at brune 6 lamme culotter som kom i ovnen i en stegeso på en bund af svitsede pastinak, gulerod, løg, æble, tomat og 6 hjemmelavede kålpølser skåret i 1/3, krydret med salt, peber, frisk rosmarin, frisk timian, blancheret ramsløg, ½l vand og en god tår rødvin. Dertil smørstegte ovnkartofler. Pænt iorden sovs der..

Jeg går ikke sulten i seng
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#2273 dyg 11 år siden

Er ramsløgene klar til at blive plukket?
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#2274 Skeloboy 11 år siden

Har bestilt bord på Sortebro Kro den 27. april. Det bliver så den fineste restaurant, jeg har været på.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2275 HelmerJ 11 år siden

Ja, bladene er bedst før de sætter blomst, efter det bliver de lidt beske, men så kan man jo æde blomsterne indtil de begynder at se for triste at se på :-)
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#2276 dyg 11 år siden

Super, vi må tage op til skoven en af de nærmeste dage og plukke løs!
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#2277 HelmerJ 11 år siden

Husk lige at dyppe dem i kogene vand hvis det er til fryseren, hvis du lige smider et skvat natron i vandet holder de den lyse farve
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#2278 dyg 11 år siden

Ah, dejligt, tak for info!
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#2279 jessup 11 år siden

Skeloboy (2274) skrev:
Har bestilt bord på Sortebro Kro den 27. april. Det bliver så den fineste restaurant, jeg har været på.


Det ser godt ud.

HelmerJ (2272) skrev:
Brugte formiddagen i skoven med at samle ramsløg til fryseren.

Det fejrede vi så med at brune 6 lamme culotter som kom i ovnen i en stegeso på en bund af svitsede pastinak, gulerod, løg, æble, tomat og 6 hjemmelavede kålpølser skåret i 1/3, krydret med salt, peber, frisk rosmarin, frisk timian, blancheret ramsløg, ½l vand og en god tår rødvin. Dertil smørstegte ovnkartofler. Pænt iorden sovs der..

Jeg går ikke sulten i seng


Hvor mange laver du mad til? Er du kok?
This is just until June
Gravatar

#2280 HelmerJ 11 år siden

Lavede mad til 8, er ikke kok, bare et madsvin. Min kammerat er kok (ham jeg besøgte), han lavede ramsløgsfrikadeller og kartoffelsalat, han lave også mad til 8, de samme 8, hvor den ene er 4år og en anden 9mdr, fik jeg sagt madsvin..
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams

Skriv ny kommentar: