Gravatar

#2302 davenport 11 år siden

Øh, ja... Var nogen da i tvivl???
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2303 jessup 11 år siden

Grydestegt kylling fyldtbmed persille,nye kartofler, grønne asparges og brun sovs. Kyllingen stegt perfekt med et saftigt og lækkert bryst. Asparges var næsten uden smag og jeg ofre lidt mere på dem her til weekenden. Det bliver dog ikke danske som pt koster 250 kr kg.
This is just until June
Gravatar

#2304 davenport 11 år siden

Gammeldags suppe i regnvejr. Det holder sgu!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2305 HelmerJ 11 år siden

Tirsdag

Lammekølle med persille og enebær, stegt på bund af selleri gulerod og løg vendt i en senneps vinaigrette + hasselbach kartofler, sovs af stegesky og purerede grøntsager

Onsdag

Kylling sauteret med hvidløg forårsløg, rødløg, peberfrugt og kidney bønner

I aften

Running sushi i Vejle

The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#2306 Skeloboy 11 år siden

I går lavede jeg kalveculotte, kogte kartofler vendt i persillesmør, dampede gulerødder og en paprikasauce...

I dag står den på biksemad med kalveculotte til frokost!
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2307 jessup 11 år siden

Er der nogen der ved noget om/har vaccumpakkere? Jeg er ikke helt på bar bund og set lidt på mulighederne et stykke tid, men kunne godt bruge lidt input. Den skal først og fremmest bruges til at forlænge mine fødevares levetid i køleskab og fryser, men måske bruges til Sous Vide på længere sigt. Beslutningen er blevet fremskyndet af jeg snart får noget 1824 Premium beef fra Australien hvor noget skal fryses ned.
This is just until June
Gravatar

#2308 Kochie 11 år siden

Svinekoteletter marineret i æblemost, hvidvinseddike, olie, hvidløg, salt, peber og timian i køleskabet i nogle timer. Efterfølgende brunet af på panden. Kød og overskydende marinade overført til et fad med; pærer, kartofler og løg i lige store stykker sammen med hvidløg og krydderier, fadet fik en times tid i ovnen først, da pærerne langt fra var fuldmodne. Det var inspireret af Spise med Price og en ret med gris og æblemost, og det smagte aldeles fremragende.
Gravatar

#2309 jessup 11 år siden

Lavede hjemmelavet flæskesvær forleden dag for første gang i ovnen. Ca. Et slag på 400 gram, en håndfuld salt eller to, skåret i 1,5 -2cm strimler i ovnen på grill og varmluft ved ca. 225 grader i 30-40 min. På lidt bagepapir så de ikke bræder fast.Det er blandt den bedste kvalitet jeg har fået. Kigger lidt til dem og roder lidt rundt i dem for ensartet stegning. Held fedt fra hen modslutningen.Absolut ingen grund til at koge dem først som nogen gør og det er der helt sikkert heller ingen slagtere der gør. Hvis man vil give dem en smag af noget er andet er det en anden sag.
This is just until June
Gravatar

#2310 davenport 11 år siden

Vi skal ha rødspætte til aften, komplet med persillesovs og tomatsalat. Dét glæder jeg mig sgu til!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

Skriv ny kommentar: