Gravatar

#2291 jessup 11 år siden

Pis hele mit indlæg røg.

Nåh, men jeg er med på stressen over de mange ansatte og det kan også være svært at hitte ud af hvem der står for hvad. Især på de franske restuaranter falder jeg bedst i hak med de "lavere rækker" fordi vintjeneren og overtjeneren rent ud sagt kan være nogle arrogante røvhuller - men det overlever jeg fint. Det kan være humoristisk ligesom da en tjerner pissede en amerikaner af med at insistere på at fisken godt nok var stor, men ikke for den art (en parade af fisk blev fremvist foran amerikaneren mens små skænderiet kørte videre. Amerikaneren ville så snakke med overtjeneren for at klage og fik at vide at han havde gjort det hele tiden-det er sgu lidt sjovere når det er en amerikaner:).

Jeg synes at den resturant lyder rigtig god, prisen nærmest fantastisk god og deres hjemmeside lover også godt, meeen jeg skulle nok have haft vinen med:)

Jeg har i øvrigt lige bestilt bord på verdens nu bedste restuarant. Det er dog ikke sikkert at det bliver til noget da reservationen ikke rigtig passer ind i programmet for min Barcalona tur (ligger 100 km fra Barcalona).
This is just until June
Gravatar

#2292 HelmerJ 11 år siden

Var med firmaet på A Hereford Beefstouw i aftes, menuer blev

Forret, 3 slags snegle. Hvidløg/persille. Gedeost/estragon. Svampe/mandler. Jeg har aldrig først spist snegle og var virkelig positivt overrasket. Skal helt klar ha det igen

Hovedret, 350g Ribeye med pommes frites. Bøffen blev bestilt rød, og fra besøg på andre resturanter ved jeg det kan grad bøjes en del, men her betød rød, 3mm stegeskorpe og rå, det gjorde ikke noget fordi kødet var meget lækker og mørt. Men hvad fanden sker der for den manglende mængde kartofler, når man betaler 350.- for en hovedret skal man ikke kunne nå at tælle sine pommes, fra tjeneren rækker den over skulderen på dig til tallerkenen rammer bordet. Max minus point på den konto.

Alt i alt en god oplevelse, men havde jeg selv betalt var jeg nok ikke så large med manglen på rodfrugt, til de priser skal man ikke gå hulkindet fra bordet
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#2293 Skeloboy 11 år siden

jessup (2291) skrev:
Jeg synes at den resturant lyder rigtig god, prisen nærmest fantastisk god og deres hjemmeside lover også godt, meeen jeg skulle nok have haft vinen med:)

Jeg kan egentlig godt lide vin, men vinen skulle vist være meget dyr der. Der er dog to ting: 1) jeg ved intet om vin, 2) jeg får vildt ondt i maven af det, så hvis jeg skal have vin, skal jeg også have et par alminoxer ved siden af :)

Tjenerne var slet ikke arrogante - restauranten bærer lidt præg af, at det ikke er "snobber", der kommer, men ganske "normale" mennesker.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2294 dyg 11 år siden

Jeg har været på Hereford et par gange i Århus, og jeg har været virkeligt skuffet hver gang. Kødets kvalitet og tilberedning har bare ikke levet op til det som MASH konsistent har leveret alle de gange jeg har været der.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#2295 jessup 11 år siden

#2293 jeg troede nu heller ikke de var snobber i øvrigt kun noget jeg har oplevet i Frankrig. Men det ser godt nok sådan ud når jeg læser mit indlæg igen.
This is just until June
Gravatar

#2296 Skeloboy 11 år siden

Lidt simpelt mad i dag:

Fuldkornspasta med stegte cherrytomater, Bacon, frisk basilikum og drysset med masser af rød Prima Donna.

I morgen står den nok på risotto con funghi!
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2297 davenport 11 år siden

Fik pizza. Fik lavet en rigtig god svampet bund, så det var et hit!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2298 Skeloboy 11 år siden

#2297 - jeg plejer at bruge denne opskrift:

300 gram grov mel(for det meste grahamsmel)
300 gram hvedemel
4 dl vand
25 g gær
Lidt olie og salt

Proceduren er jo velkendt...jeg blander, hæver og ruller ud på bagepapir.

Men så prikker jeg lige hold i bunden før jeg kommer fyld på, og jeg lader bradepanden varme med inde i ovnen(til 225 grader). Det er dog lidt besværligt, når man skal have pizzaen over på bradepanden, det skal man helst være to til.

Den bund er bare herreoptur!
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2299 lagoni 11 år siden

Jeg var i torsdags på Sieu i Odense og selv om jeg havde lidt høje forventninger, var jeg meget positivt overrasket. God, simpel mad, der bare avr rigtig godt krydret. Rimelige priser og næsten vigtigst: det var en asiatisk restaurant uden alle de der plastikdrager og røde lamper.

Om det var autentisk, ved jeg ikke - men det var godt.

Jeg fik deres tirsdag-torsdag-tilbud (vietnamesiske forårsruller + marineret kylling og tigerrejer, serveret med risnudler, salat, krydderurter, jordnødder og lime-fiskesauce) og især deres sovs og 'nudel-drys' havde fantastisk smag.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#2300 Skeloboy 11 år siden

#2299 - den ser dæleme god ud, den restaurant!

Næste gang, jeg skal lave mad selv...hvilket bliver fredag eller lørdag, kommer den til at stå på spinatrisotto med hjemmelavede chicken nuggets. Ved ikke om det passer helt sammen, men nu prøver vi :)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy

Skriv ny kommentar: