Friskfangede skrubber (fanget i morges) stegt på pande med nye kartofler(købt hos den lokale bondemand), lidt dampet grønt og hjemmelavet hollandaise - det bliver fandeme en god middag!!
Friskfangede skrubber (fanget i morges) stegt på pande med nye kartofler(købt hos den lokale bondemand), lidt dampet grønt og hjemmelavet hollandaise - det bliver fandeme en god middag!!
Det lyder fanme godt - skal have kantine mad i dag.....
Var i dag i Legoland, hvor vi til frokost fik all you can eat pizza og pasta...198 kr/person og vildt ringe...det eneste bonus var pepperonien på pizzaen og, at det var inkl. all you can drink...
Til aften var vi på Restaurant Stauning Havn, hvor vi fik en tre-retters til 298 kr:
Sprødt, porcheret æg med rimmet hellefisk og crudite af fennikel og lidt mere samt ærteblade
Kalveculotte med forårsløg, gulerødder, ærtepure, salvie glace, brøndkarse og nye kartofler
Jordbær-sorbet, friske jordbær, chokoladekage og sabyonne-creme.
I morgen står den forhåbentlig på 2 stk friske, pandestegte rødspættefileter med rugbrød og remoulade fra en fiskerestaurant i Hvide Sande til frokost og mors hjemmelavede mad i morgen aften :)
God bøf som dog ligger lidt på den ferske side kryddret med kampot peber stegt i gåsefedt og lidt røget spæk. Dertil nye kartofler og gulerødder med krydsesmør. En salat af tomat bladselleri og agurk med lidt kryddeurte ediike og god olivien olie.
Salat af grønne asparges, grøn peber, cherry tomater, spidskål, løg, broccoli, grillede rødpeber, avokado, chili/hvidløgs vinergrette med masser af sennep.
Små nye kartofler råstegte/dampede/braserede, ved ikke hvad det hedder men de er smidt i en pande med låg og stegt i ½olie ½citronsaft og godt med peber. de ryge i salaten når de er kølet af
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Jeg er næsten lige kommet hjem fra Tapas Baren (ja, sådan staves det) i Odense. Jeg forventede ikke det vilde og blev alligevel lidt skuffet...
Synes det er lidt imponerende at så meget mad (fik buffet) kunne smage af så lidt. Kødbollerne smagt som fra frost, lige som bl.a. rejerne, og aiolien og et par sovse virkede som cremefraiche. Ærgerligt.
Jeg fik også tapas på Bar SnikSnak i sidste uge, det var meget bedre (dog med alt for tørt brødet, det gjorde det hele lidt kedeligt).
Er der nogen, der ellers kan anbefale et sted at spise i Odense? Skal ha' prøvet No. 61 og Olivia Brasserie.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Efter at have været i Esbjerg, var jeg ret sulten efter fisk, så til aften stod den på forskellige røgede fisk med æggestand og stegt rødspætte. Uden andet. Spiste kun fisk! (Det er ved at blive en dårlig vane, bare at guffe kød..... Pun int.)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Var til lidt vinsmagning med natur champagne(og mousserende vin) af forskellig art. Var på mon amour og få lidt cold cuts og lidt øl på Ørsted bagefter- fornøjeligt.
#2381 Skeloboy 11 år siden
#2382 jessup 11 år siden
Det lyder fanme godt - skal have kantine mad i dag.....
#2383 Skeloboy 11 år siden
Til aften var vi på Restaurant Stauning Havn, hvor vi fik en tre-retters til 298 kr:
Sprødt, porcheret æg med rimmet hellefisk og crudite af fennikel og lidt mere samt ærteblade
Kalveculotte med forårsløg, gulerødder, ærtepure, salvie glace, brøndkarse og nye kartofler
Jordbær-sorbet, friske jordbær, chokoladekage og sabyonne-creme.
I morgen står den forhåbentlig på 2 stk friske, pandestegte rødspættefileter med rugbrød og remoulade fra en fiskerestaurant i Hvide Sande til frokost og mors hjemmelavede mad i morgen aften :)
#2384 jessup 11 år siden
God bøf som dog ligger lidt på den ferske side kryddret med kampot peber stegt i gåsefedt og lidt røget spæk. Dertil nye kartofler og gulerødder med krydsesmør. En salat af tomat bladselleri og agurk med lidt kryddeurte ediike og god olivien olie.
#2385 HelmerJ 11 år siden
#2386 HelmerJ 11 år siden
Salat af grønne asparges, grøn peber, cherry tomater, spidskål, løg, broccoli, grillede rødpeber, avokado, chili/hvidløgs vinergrette med masser af sennep.
Små nye kartofler råstegte/dampede/braserede, ved ikke hvad det hedder men de er smidt i en pande med låg og stegt i ½olie ½citronsaft og godt med peber. de ryge i salaten når de er kølet af
#2387 davenport 11 år siden
#2388 lagoni 11 år siden
Synes det er lidt imponerende at så meget mad (fik buffet) kunne smage af så lidt. Kødbollerne smagt som fra frost, lige som bl.a. rejerne, og aiolien og et par sovse virkede som cremefraiche. Ærgerligt.
Jeg fik også tapas på Bar SnikSnak i sidste uge, det var meget bedre (dog med alt for tørt brødet, det gjorde det hele lidt kedeligt).
Er der nogen, der ellers kan anbefale et sted at spise i Odense? Skal ha' prøvet No. 61 og Olivia Brasserie.
#2389 davenport 11 år siden
#2390 jessup 11 år siden