Kødboller: 200 gram oksekød Et lille revet løg Et stort fed revet hvidløg En håndfuld Rasp En sjat olie Et æg Revet parmesan Salt og peber En hulens masse finthakket persille (1/3 potte fra Netto, sådan cirka.) Rørt sammen og formet til 18 små boller, der fik 20 minutter i ovnen og blev vendt efter 10 minutter.
Tomatsovs: 250 gram halverede cherrytomater En dåse hakkede tomater Et mellem løg To fed hvidløg Hvidvinseddike Salt, peber Revet parmesan 2/3 persille fra før. Olie Et bundt forårsløg
Løg blev klaret i olie Tomater blev stegt i stykker Hvidvinseddike blev hældt på og blandingen kogt op Hvidløg blev rørt i Dåsetomater blev tilføjet samt en halv dåse vand fra dåsen Da det kogte, rørte jeg persille i og snittede forårsløgene oveni (jeg havde glemt dem) Det kogte i 20 minutter, blev kogt ind til en tyk masse, der biev tilført et par skefulde pastavand til sidst samt mere ost.
Rørt sammen med næsten al dente pasta (160 gram fuldkornspasta), tilsat kødboller, trak i 5 minutter og blev serveret med mere parmesan, salt og peber. Kort og godt fantastisk.
Har lige lavet et raid på min morbrors køkkenhave, aftensmaden bliver salat 5 slags grøn bladsalat, salatløg, radiser, hvidløg (skal nok ikke bruges) har tilkøbt, cherrytomater broccoli, sukkerærter og avocado, så river jeg lige en vinaigrette sammen af noget grov sennep og æblecidereddike
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Jeg skal mæske mig i sammenkogt ret. Jeg skal kun lave mad til mig selv, og efter en uge med grill, trænger jeg til noget tykt sovs. - Og rebelsk som jeg er, spiser jeg det helt uden kartofler eller ris. Kød i sovs!!! Ja, det er noget svineri and i dont give a fuck :D
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
#2371 HelmerJ 11 år siden
Mac N Cheese
et løg brunet i smør
mel
hvidvins eddike
grov sennep
muskat
½L sødmælk
½L fløde 38%
400g emmentaler
300g chile gauda
200g rød cheddar
200g grana padano
1kg kogte macaroni horn
rasp
#2372 Skeloboy 11 år siden
Har aldrig smagt mac n cheese, men man burde lave det på et tidspunkt.
Har selv fået en bøf og pasta med Bacon, feta, stegte tomater, grønne bønner og lidt purløg.
#2373 HelmerJ 11 år siden
#2374 Kochie 11 år siden
Kødboller:
200 gram oksekød
Et lille revet løg
Et stort fed revet hvidløg
En håndfuld Rasp
En sjat olie
Et æg
Revet parmesan
Salt og peber
En hulens masse finthakket persille (1/3 potte fra Netto, sådan cirka.)
Rørt sammen og formet til 18 små boller, der fik 20 minutter i ovnen og blev vendt efter 10 minutter.
Tomatsovs:
250 gram halverede cherrytomater
En dåse hakkede tomater
Et mellem løg
To fed hvidløg
Hvidvinseddike
Salt, peber
Revet parmesan
2/3 persille fra før.
Olie
Et bundt forårsløg
Løg blev klaret i olie
Tomater blev stegt i stykker
Hvidvinseddike blev hældt på og blandingen kogt op
Hvidløg blev rørt i
Dåsetomater blev tilføjet samt en halv dåse vand fra dåsen
Da det kogte, rørte jeg persille i og snittede forårsløgene oveni (jeg havde glemt dem)
Det kogte i 20 minutter, blev kogt ind til en tyk masse, der biev tilført et par skefulde pastavand til sidst samt mere ost.
Rørt sammen med næsten al dente pasta (160 gram fuldkornspasta), tilsat kødboller, trak i 5 minutter og blev serveret med mere parmesan, salt og peber.
Kort og godt fantastisk.
#2375 Skeloboy 11 år siden
#2376 knipsknips 11 år siden
Oksekod i strimler, sukkersnaps, bønnesspirer, grønne bønner, broccoli, kokosmælk og bambusskud.
#2377 HelmerJ 11 år siden
5 slags grøn bladsalat, salatløg, radiser, hvidløg (skal nok ikke bruges) har tilkøbt, cherrytomater broccoli, sukkerærter og avocado, så river jeg lige en vinaigrette sammen af noget grov sennep og æblecidereddike
#2378 davenport 11 år siden
#2379 Skeloboy 11 år siden
#2378 - hehe - det kan da også sagtens.
#2380 Skeloboy 11 år siden
Oksekød i noget bouillon med grøntsager, chili, ingefær og nudler til.