Gravatar

#2431 Skeloboy 11 år siden

Jeg skal lave noget frokostret på søndag, men er total blank...har I nogle ideer?

Gerne lidt sundt.

EDIT: nevermind, fandt ud af det :)

http://www.saesonforgodsmag.dk/opskrifter/salat-me...
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2432 davenport 11 år siden

Ville ellers have foreslået forloren hundelort... Men, nå..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2433 davenport 11 år siden

Brændende Kærlighed med mos. (ummmmm)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2434 HelmerJ 11 år siden

Var på Sdr. Bjert Kro igår

Hovedret
Brunkål m. Kålpølser og flæsk
Jernbyrd fra Jelling Bryghus

Kvæde fromage m. Egen sauce og sylt
Valnødebrændevin
Kaffe fra Holy Bean

Nu er det jo svært at være objektiv når man er venner med ejeren, men fordælen hvor ligger maden højt på en skala fra 0 - God mad
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#2435 davenport 11 år siden

Det Kvæde er godt nok specielt. Har aldrig smagt det før, ensige hørt om det.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2436 Skeloboy 11 år siden

I morgen skal jeg lave noget pizza...og jeg laver to stk.

En med frisk tomat og basilikum

En med bisoncarpaccio, revet parmesan, rucola og dryppet med lidt frisk citron.

Det skal sgu nok blive godt :)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2437 Skeloboy 10 år siden

Skal lave mad til polterabend i morgen:

Frokost: wraps med and i hoisin sauce og wraps med rejer og hjemmelavet mayo

Snack til eftermiddag: pizzasnegle med skinke

Aftensmad:

Rispapirsruller med grøntsager og penautbutter-dip

Ratatouille

Ris a la mande med kirsebærsauce

Den røde tråd er med udgangspunkt i ungkarlens favoritter - derfor det retterne måske lidt rodet :)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2438 Skeloboy 10 år siden

I dag bliver det til frisk pasta med svampesauce, brocolli og kalvestrimler...det er sgu nice nok alligevel :)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2439 Skeloboy 10 år siden

Menuen nytårsaften:

Starters:
Grissini med tapanade og lidt østers

Forret:
Bisoncarpaccio med feldsalat, citronrelish og parmesan

Ganerenser:
Champagnegranite

Hovedret:
24-timers bøf med tilbehør

Dessert:
Gateu Marcel

Kl. 24:
Kransekage og hjemmelavet flødeboller
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2440 Kochie 10 år siden

Angående nytårsaften er vi nogle stykker, der egentlig godt kan lide at lave mad og godt kan lide at lave mad til semifine aftener. Vi har dog ikke gjort så meget i det endnu, og da vi samtidig er rigtig glade for rødvin, har vi i år sat ambitionsniveauet efter at kunne lave så meget af maden på forhånd og oveni det holde det rimelig enkelt i forbindelse med nytårsaften.

Til forret skal vi have sandwich med fire forskellige slags fyld.
Til hovedret oksemørbrad smurt med krydret smør, gratinereet kartoffelmos med forårsløg og bacon og rødvinssauce.
Til desert Missisipi Mud Pie.

Forretten fungerer også som natmad, vi forventer at have overskud og kan derfor servere sandwich for folk, når de engang er for fulde til ikke at være snasksultne.

Hovedretten er baseret på ideen om, at både kartoffemos og grundsovsen kan laves dagen før. Nytårsaften skal vi derfor kun gratinere kartoffelmos og lave sovs færdig.

Deserten har vi udlicitereret til omgangskredsen bagemester og kransekagen ankommer fra tredje instans.

Derfor er der rigelig tid til rødvin og høj musik også.

Skriv ny kommentar: