Gravatar

#2461 Skeloboy 10 år siden

I stedet for bagesten, så kan man varme bradepanden op i ovnen først, det virker godt, men det er lidt besværligt at få pizzaen over på bradepanden.

Når jeg laver pizza, bruger jeg opskriften fra Vegetarisk Vellyst, som er med 300 gram durum, 300 gram grov mel(jeg bruger grahamsmel), gær og vand.

Apropos kartoffel, så plejer jeg at drysse nigellafrø og rosmarin på, og så ikke andet(også fra Vegetarisk Vellyst)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2462 MOVIE1000 10 år siden

Jeg har aldrig forstået det med bagesten, gør det bare pizzabunden mere sprød? eller har den en anden indflydelse.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2463 Skeloboy 10 år siden

#2462 - jeps, mere sprød, fordi den får meget bundvarme.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2464 knipsknips 10 år siden

Jeg lavede dejen selv. Intet fancy, bare mel, gær, oliven olie, salt.

Dog kunne jeg nok have brugt en bagesten, havde problemer med at få bunden helt sprød, som når man køber ude.
Gravatar

#2465 Skeloboy 10 år siden

knipsknips (2464) skrev:
Dog kunne jeg nok have brugt en bagesten, havde problemer med at få bunden helt sprød, som når man køber ude.

Varm bradepanden op først, så giver det en fin sprød bund.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2466 knipsknips 10 år siden

Skeloboy (2465) skrev:
Varm bradepanden op først, så giver det en fin sprød bund.


Noteret til næste gang! Tak :)
Gravatar

#2467 Skeloboy 10 år siden

I dag står den på brasede kartofler med lidt Bacon og en rest af kalvegrydesteg.

knipsknips (2466) skrev:
Noteret til næste gang! Tak :)

Men det er dog lidt besværligt at få pizzaen over på bradepanden bagefter - især hvis der er meget fyld på.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2468 dyg 10 år siden

Jeg fik en bagesten til min fødselsdag (som jeg byttede til en ordentlig sten), og har indtil videre lavet pizza en enkelt gang. Min dej var dengang primært baseret på tipo 00, men næste gang skal jeg have noget mere grahamsmel i, så jeg kører nok samme stil som din, Skelo.

Bagestenen er lidt bøvlet, så til næste gang køber jeg en pizza/brød-spade, så det bliver lidt nemmere.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#2469 dyg 10 år siden

I dag forsøgte jeg at lave osteboller efter en opskrift jeg fik af en veninde, der er tosset med LCHF (Low Carbs, High Fat), så det var udelukkende æg, FiberHUSK, bagepulver, ost og krydderier.

De smager egentligt ganske fint, men de er helt utroligt luftige, og mangler noget "tyngde".
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#2470 knipsknips 10 år siden

I dag står den på broccoli suppe med knas og brød.

Til tre personer, bruger jeg 1 ½ broccoli. 4 fed hvidløg, som koger med broccolien. Det hele blendes med lidt af vandet alt efter hvor tykt det skal være. Salt, peber og oliven olie til sidst.
Smager kanon godt, og så er det piv sundt!

Skriv ny kommentar: