Jeg fik en bagesten til min fødselsdag (som jeg byttede til en ordentlig sten), og har indtil videre lavet pizza en enkelt gang. Min dej var dengang primært baseret på tipo 00, men næste gang skal jeg have noget mere grahamsmel i, så jeg kører nok samme stil som din, Skelo.
Bagestenen er lidt bøvlet, så til næste gang køber jeg en pizza/brød-spade, så det bliver lidt nemmere.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
I dag forsøgte jeg at lave osteboller efter en opskrift jeg fik af en veninde, der er tosset med LCHF (Low Carbs, High Fat), så det var udelukkende æg, FiberHUSK, bagepulver, ost og krydderier.
De smager egentligt ganske fint, men de er helt utroligt luftige, og mangler noget "tyngde".
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
I dag står den på broccoli suppe med knas og brød.
Til tre personer, bruger jeg 1 ½ broccoli. 4 fed hvidløg, som koger med broccolien. Det hele blendes med lidt af vandet alt efter hvor tykt det skal være. Salt, peber og oliven olie til sidst. Smager kanon godt, og så er det piv sundt!
#2461 Skeloboy 10 år siden
Når jeg laver pizza, bruger jeg opskriften fra Vegetarisk Vellyst, som er med 300 gram durum, 300 gram grov mel(jeg bruger grahamsmel), gær og vand.
Apropos kartoffel, så plejer jeg at drysse nigellafrø og rosmarin på, og så ikke andet(også fra Vegetarisk Vellyst)
#2462 MOVIE1000 10 år siden
#2463 Skeloboy 10 år siden
#2464 knipsknips 10 år siden
Dog kunne jeg nok have brugt en bagesten, havde problemer med at få bunden helt sprød, som når man køber ude.
#2465 Skeloboy 10 år siden
Varm bradepanden op først, så giver det en fin sprød bund.
#2466 knipsknips 10 år siden
Noteret til næste gang! Tak :)
#2467 Skeloboy 10 år siden
Men det er dog lidt besværligt at få pizzaen over på bradepanden bagefter - især hvis der er meget fyld på.
#2468 dyg 10 år siden
Bagestenen er lidt bøvlet, så til næste gang køber jeg en pizza/brød-spade, så det bliver lidt nemmere.
#2469 dyg 10 år siden
De smager egentligt ganske fint, men de er helt utroligt luftige, og mangler noget "tyngde".
#2470 knipsknips 10 år siden
Til tre personer, bruger jeg 1 ½ broccoli. 4 fed hvidløg, som koger med broccolien. Det hele blendes med lidt af vandet alt efter hvor tykt det skal være. Salt, peber og oliven olie til sidst.
Smager kanon godt, og så er det piv sundt!