Gravatar

#491 chronaden 15 år siden

#490
Hvor meget karry, kylling, kokos og fløde snakker vi om til den opskrift?

Eller hvor meget af det hele ca? :P
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#492 Skeloboy 15 år siden

#491 - hmm..kan da prøve, men jeg måler ikke så nøje op...

2 fed hvidløg
1 rød chili
1 skefuld ingefær

1 porre
1 æble
4 gulerødder

280 g kylling

1 lille skefuld karry

og det var vel 1½ fløde og en ½ dåse stor kokosmælk...

Det har var til 2 dage dog
Gravatar

#493 chronaden 15 år siden

1½ fløde?.. hvad, liter? :D
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#494 elwood 15 år siden

Var det ikke også ham der altid var med i programmet om tour de france på tv2?

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#495 Batsy 15 år siden

det bedste ring et nummer og Sig" ja jeg vil gerne bestille en pizza" :D

men det bare dyrt.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".



Gravatar

#496 Skeloboy 15 år siden

#493 - hehe, det var en smutter:) 1½ dl fløde
Gravatar

#497 jessup 15 år siden

Var på arbejdermuseets madsted igår - det er i kategorien frokostrestaurant. Kortet er meget indbydende og jeg fik to gode retter: røget kartoffelmad med kyllingesalat og bacon, stegte sild klassisksmurt bla. med sennep dertil en af deres øl som de har eneret på. Kan klart anbefales - størrelsen på en af deres lune retter er sagtens en frokost i sig selv. Næste gang skal selve museet have en besøg.

http://www.arbejdermuseet.dk/index.php?option=com_...
This is just until June
Gravatar

#498 jessup 15 år siden

Skulle først lave denne om et par dage men det blev nu i stedet:

http://www.dr.dk/DR2/Spise%20med%20Price/Programme...

Afvigelser: kun 200 gr. rejer (frosne), 75 ML. OLIE,frisk Spicy oregano (havde ikke frisk persille), kun ½ hvidløg.

En af min ynglings retter fra en spansk restaurant i KBH - jeg har lavet noget lignende uden opskrift før og det her er den bedste version(med afvigelser). Før har jeg lavet det i en brandvarm ovn og med forkogte rejer - pande og rå rejer er klart bedre. God ide med en lille pande hvis man laver lille portion - de skal syppe i det. Hvis man servere for gæster skal det helst stå på bordret være keramik,støbejern eller pladejern der holder sig varmt længere - og det skal være brandvarmt ved servering.

Jeg fik lidt hvidt brød til,salat og lavede udefra en basis mayonaise en hvidløgsdressing med paprika, grovkornet sennep og lidt chilli sovs. - jeg har lavet meget mayonaise selv men laver det kun selv fra bunden når jeg har brug for større portioner.
This is just until June
Gravatar

#499 jessup 15 år siden

puha - har snart lavet mad i 1½ time.

1 bornholmerhane udbenet(mest af alt for at kunne lave en god sovs og træning)

lavet fon af skrog

lavet Vindaloo lage til kødet af i bryst og to lår med rygstykke.

laver nu bryst og to vinger stegt med 5-6 fed hvidløg chilli. Skal have en skøn sovs (forhåbentligt) grønne asparges, rosenkål og kartofler til.

I morgen skal vindaloo kyllingen laves dertil ris.

Hold kæft der dufter god i lejligheden af karmaliseret fedt og alskens krydderier.
This is just until June
Gravatar

#500 Skeloboy 15 år siden

Apropos fond...er det besværet værd at lave sin egen fond? Har nemlig tit tænkt på, men det lyder bare tidskrævende og som om, at man ikke får særlig meget ud af det. Især ikke når man tænker, at en pakke terninger koster 10-15 kr...

Skriv ny kommentar: