Gravatar

#271 davenport 15 år siden

Jeg lavede wokgrøntsager med spagetti i, og så vendte jeg nogle rødspætter i mel, samt en rejeomelet til. Det var ok, men jo ikke føde for en mand!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#272 jessup 15 år siden

Fik en af mine frokostfavoritter: røget makrel på rugbød med hakket skalotteløg, salt pebber.
This is just until June
Gravatar

#273 dyg 15 år siden

Her til aften står den på lidt bagte rodfrugter (Kartofler, rødbeder, gulerødder og løg med hvidløg, chili-olie og balsamisk eddike + lidt krydderier) med et par kalkunschnitzler til. Nemt, lækkert og ikke engang usundt :)
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#274 chronaden 15 år siden

2 x Peberbøffer, medium.
Med en gang hvidløgs kartoffelbåde og jensens Bearnaise til samt et ½ hvidløg flute.
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#275 jessup 15 år siden

½ kylling stegt i ovn smurt med bornholmsk hvidløgssennep, lidt dijon og olie

Gulerødder og persillerod i ovnen med olie frisk rosmarin, salt /pebber (en vinterspise for mig så rodfrugter i ovnen kommer nok ikke på tale igen før næste vinter)

Kogt aspargeskartoffel, asparges og blomkål.

fond til sovs (fond skal forstås som vand tilsat bouillon og ryggen af dyret) - her tilsat svampesoja, hvildløg og frisk timian.)

Jeg så forresten af den kinesiske købmand på nørreport havde frølår og jeg tænkte at prøve det i morgen eller overmorgen - jeg googler lige hvordan sådan noget kan laves men forslag/anbefalinger modtages gerne.
This is just until June
Gravatar

#276 tiany 15 år siden

#275 frølår smager lidt af kylling, så det er i hvert fald intet at være bange for. Men jeg ved faktisk ikke hvordan det laves, det var min mor der stod i køkkenet den dag.
Valar morghulis
Gravatar

#277 Skeloboy 15 år siden

Havde noget landskinke fra i går, som jeg brugte til pasta med skinke, grøntsager og fløde:

Skinken blev skåret i strimler

Gulerod, broccoli og porre skåret ud, som de nu skal, vendes på en pande, fløde tilsat, smagt til med salt og peber
Gravatar

#278 davenport 15 år siden

Har lige spist et af de der dyre Statoil-flûtes.. 37 kr,- !

Ellers tager Obersten noget med hjem fra Bilka til aften, så jeg skal ikke koncentrere mig om at lave mad i dag. (Højst åbne en dåseøl til kampen)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#279 jessup 15 år siden

Jeg skal lave/have lidt mad med en af mine venner her til aften(det er ikke fordi der er det helt vilde kokkerering):

Forret:
10 øster ½delen natural - den anden halvdel alla Kong Hans.

Hovedret:

stegt kulmule, aspargeskartofler, grønne asparges og hjemmelavet hollandaise

Dessert:

pære sorbet
This is just until June
Gravatar

#280 jessup 15 år siden

Der var en der efterlyste noget om sauce for nogen tid siden. Her er et link til opskrifter på klassiske saucer:

http://www.hertzmann.com/articles/2002/sauces/
This is just until June

Skriv ny kommentar: