Gravatar

#281 Skeloboy 15 år siden

I aften bliver det let:

Pasta med cherrytomat, porre, broccoli, soltørret krydret med basilikum og parmesan...
Gravatar

#282 jessup 15 år siden

Bøf af entrecote
Bagekartoffel med kryddersmør(pebber, frsik timian)
Kæmpe portion salat (skarlotte, tomater (jeg har været heldig og rent faktisk få nogle søde) krøl salat - dressing (olie, chardonnay eddike, hvidløg, grovkornet sennep (ikke stærk), hvidløgssennep (ikke stærk), pebber.
This is just until June
Gravatar

#283 elwood 15 år siden

Lidt lagsane rester fra i weekenden ahhh, det var godt 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#284 chronaden 15 år siden

En Route66 fra Bones, gratis!

(fødselsdag) ^^
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#285 jessup 15 år siden

Skulle prøve at lave hjemmelavet Majo til min rejemad. Jeg fulgte denne grund opskrift - i () er min endelige opskrift:

Mayonnaise:
1 pasteuriseret æggeblomme (brugte 2)
3 deciliter vindruekerneolie (brugte kun 2 - rapsolie)
1 tsk. sennep
1-2 tsk hvidvinseddike (2 tsk)
Saften af ¼ citron
Salt (2 tsk)
Friskkværnet peber
(1 fed hvidløg)
(1 tsk chilli)

Bliver ikke så tyk - sikkert god til pommes og ships.
This is just until June
Gravatar

#286 jessup 15 år siden

En revision - hvidløg var for meget til de sarte rejer. Hvidløg skal nok primært tilsættes hvis det skal bruges til fede ting.
This is just until June
Gravatar

#287 jessup 15 år siden

Jeg fik fingre i en billig fersk lammekølle og havde på fornemmelsen at det blev godt så jeg skrev ned undervejs:

650 gram lammekød fra den øverste del af lammekøllen ned til skanken.
4 hele skalotteløg
3 mellem gulerødder skåret på midten i halve
12 fed hvidløg
lille håndfuld timian
10-12 blade slavie
3 kviste rosmarin

Bruner grøntsager i rapsolie
Tilsætter urter + hvidløg et par minutter
Tager grøntsager fra og og bruner lammet omtrent 3*4 cm
Hælder grøntasager ned til kødet
Hælder boullion over kogt på ben og granulat – dækker 80 %
Tilsætter 1 glas vin (man kan sagtens hælde mere vin i, men jeg er ikke ekspert i vin så jeg vælger at justere med god eddike)
Bobler på laveste blus i 60 minutter røres rundt i fra tid til anden.

Ingrediencerne stages op suppen jævnes – blev smagt til med cherry eddike. Ingredienserne heldes tilbage – lad stå og simre 10-15 min.

Bliver helt sikkert endnu bedre næste dag.

Der er efterhånden langt imellem smags oplevelserne med de udskæringer som man traditionelt steger rødt - og være næsten sikker på god smag koster efterhånden en del. Oksebov, kalvebov, kalvehaler gammeldags oksesteg, gryderetter er blevet min nye interesse og dermed den dybe kødsmag.
This is just until June
Gravatar

#288 Skeloboy 15 år siden

I dag blev det til kartoffelsalat med hakkedrenge:

Kogte, kolde kartofler
Radiser
Frisk dild

Eddiken:
Olivenolie
Æbleeddike
Sennep
Citronsaft
Salt og peber

Til ½ dl olivenolie skal der bruges ca. 1-2 spsk eddikke og sennep, og et skvæt citronsaft...men det kan aldrig gå helt galt, for man kan altid justere...smag til med salt og peber...bland sammen kartofler skåret i tern og radiser i skiver...frisk dild til sidst...

I hakkedrengene kom jeg sriracha i...og det smager sindsyg godt...

http://en.wikipedia.org/wiki/Sriracha
Gravatar

#289 elwood 15 år siden

Spise med Price i aften om chili, ikke noget jeg er vild med, men programmet er så hygligt og se, så jeg er egentlig ligeglad 8-)

Starter her om små 10 min. klokken 20:00 nemlig.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#290 elwood 15 år siden

Chili er satme noget farligt stads, men deres peberbøf, gjorde mig satme lækkersulten 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: