Sportskagen ser undskyld udtrykket satme klam ud for mig i hvertfald, det jo blot ren flødeskum og andet søde stoffer, det lige en tand for meget for mig.
Så den i Spise med price.
J. J: "This is one of my Favorite shots." Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Til aften fik jeg resterne af min vindaloo lam - og den er for stærk. Jeg har haft lidt problemer men krydderier på det seneste. Jeg smagte på chillien inden jeg bugte den men det blev for stærkt - fandt ud af efterfølgende at det var en Habanero chilli jeg brugte og jeg vil gå så langt til at sige den ikke egner sig til madlavning. Nå, men jeg tager mig lige et stykke meget vellykket sportskage.
Var lige på Republikken i Kolding i eftermiddag. Vi skulle ha lidt middagsmad, og så så jeg på menuen, at der var "Varm Leverpostej"... Den bestilte jeg så, og ud kommer en kæmpe skål leverdreng med et kæmpe lag Bacon ovenpå og en kurvfuld brød til. 53 kr.... Det var enormt lækkert! Anbefaling herfra.
#398 - Jeg er bestemt ikke hård (det er en af mine tamilske venner derimod, der kan du tale om stærk mad), jeg har bare vænnet mig til chili og der skal mere til at pirre mig nu end der skulle for 10 år siden. Derimod er jeg ret sart overfor sennep og wasabi.
Og nu jeg nævner wasabi, så har jeg i dag lavet en omgang sushi. California roll uramaki (nogle med crabsticks og andre med rigtige krebs), almindelige maki med tun og forårsløg og nigiri med tun.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
#399 jeg var for år tilbage udsat for diverse mandomsprøver med div. indiske chillipastes af to indiske venner - men de kunne heller ikke klare dijonsennep.
Jeg skal have lidt rest Osso Buco her til aften med en kold øl til.
#391 elwood 15 år siden
Så den i Spise med price.
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
#392 filmz-jonasgr 15 år siden
'Cause I'm evil"
#393 jessup 15 år siden
#394 jessup 15 år siden
http://da.wikipedia.org/wiki/Habanero
#395 Skeloboy 15 år siden
#396 dyg 15 år siden
Der findes ikke noget bedre end power-makrel. Tag en habanero og en dåse makrel i tomat. Hak habaneroen, bland den med makrellen og tilsæt rugbrød.
#397 davenport 15 år siden
53 kr.... Det var enormt lækkert!
Anbefaling herfra.
http://www.republikken.com/
#398 jessup 15 år siden
#399 dyg 15 år siden
Og nu jeg nævner wasabi, så har jeg i dag lavet en omgang sushi. California roll uramaki (nogle med crabsticks og andre med rigtige krebs), almindelige maki med tun og forårsløg og nigiri med tun.
#400 jessup 15 år siden
Jeg skal have lidt rest Osso Buco her til aften med en kold øl til.