Overkill på karryen - da jeg skulle til at lave den ellers vellykket mayonaise med kartofler(karry, spice oregano, hvidløg, løg, sennep mm.) havde jeg ikke set at de pølser jeg havde taget ud af fryseren var karrypølser og den eneste ketchup jeg havde var med karry:)
Nu er tærten færdig, og står lige og suger det sidste varme i ovnen. Det endte med en bund af fintsnittet skinke, en god håndfuld porre, en god håndfuld ost, persille og en anelse oregano. Og så selvfølgelig Bacontern og æggemasse. Her dufter ret godt ;)
Hertil en salat af cherrytomater, agurk, rød peber, champion, hakket persille, porre og lidt iceberg. (Ikke for meget!) Og så lidt olie ud over.
Så mangler jeg bare at få Obersten og DKSBF op, så vi kan få noget mulje. (De er som alle vi andre syge, og sover til "middag")
Velbekomme :)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Jeg lavede kotteletter i tomatsovs med nye kartofler. Jeg er egentlig ikke så vild med lige det kød, å det er sådan lidt so and so. Men det var sku fint. Hunden er mæt.... Så hellere det glas vin jeg sidder med. Der er der da sukker i...
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Mørk chokolade og bacon passer faktisk enormt godt sammen, altså det er ikke noget man kan sidde og gumle i en ½ time som en pose chips, men jeg var positivt overrasket :)
Vaniljeisen var, well, godt til chokolade og nok ik så vildt til bacon :P, men det overall var det win!
#381 jessup 15 år siden
#382 davenport 15 år siden
Det endte med en bund af fintsnittet skinke, en god håndfuld porre, en god håndfuld ost, persille og en anelse oregano. Og så selvfølgelig Bacontern og æggemasse.
Her dufter ret godt ;)
Hertil en salat af cherrytomater, agurk, rød peber, champion, hakket persille, porre og lidt iceberg. (Ikke for meget!) Og så lidt olie ud over.
Så mangler jeg bare at få Obersten og DKSBF op, så vi kan få noget mulje. (De er som alle vi andre syge, og sover til "middag")
Velbekomme :)
#383 dyg 15 år siden
#384 Highland Park 15 år siden
Er du faldet af på den? :P
#385 chronaden 15 år siden
Forret:
Grøn salat med vindruer og masser af hakket bacon.
Hovedret:
Den berømte [url= Explosion.[/url] med Steak Fries og Baconsalt på.
Dessert:
Hjemmerørt vaniljeis med stegte baconstykker vendt i mørk chokolade.
#386 Skeloboy 15 år siden
En oldschool mørbradgryde(fordi der var tilbud, 24 kr ½kg), med Bacon, cocktailspølser, champingnosser og masser af fløde...og dertil ris
#387 davenport 15 år siden
Så hellere det glas vin jeg sidder med. Der er der da sukker i...
#388 Skeloboy 15 år siden
#389 chronaden 15 år siden
Mørk chokolade og bacon passer faktisk enormt godt sammen, altså det er ikke noget man kan sidde og gumle i en ½ time som en pose chips, men jeg var positivt overrasket :)
Vaniljeisen var, well, godt til chokolade og nok ik så vildt til bacon :P, men det overall var det win!
#390 jessup 15 år siden
http://www.dr.dk/DR2/Spise%20med%20Price/Programme...
Den eneste afvigelse er lidt færre nelliker.
Min fader skal lave Sportskagen og han har ikke den store køkkenerfaring:)