#70 - Du skrev forresten længere oppe i tråden, at der nok ikke var mange 27-årige på kokkeskole. Det er ikke rigtigt. På vores hold på kokkeskolen var der på grundforløbet elever fra 17 til 55 år, så du skal ikke lade alderen stoppe dig. At der så ikke var nogen af de 'ældre' der gik videre til hovedforløbet er så en anden sag. Men hvis du i forvejen har talent indenfor det, og det lyder bestemt sådan, så synes jeg da at du skal føre drømmen ud i livet. Mange af dem der havde succes på hovedforløbet var netop de lidt ældre, dem der havde noget mere erfaring. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Jeg kan allerede se det for mig; Skeloboy som mesterkokken, der kun kan lave mad til lyden af musikalske temaer fra filmhistoriens største mesterværker (i modsætning til f.eks. Bjarne Kristensen som Kim (i "Festen"), der ifølge eget udsagn kun kan lave mad, når han er fuld).
#70 nogen problemer med bisquen - eller sad den i øjet.
Angående skaldyr og simplicitet så er planen(gourmet middag med et par venner) at jeg skal bruge Kamchatka krabbe(på dåse) til en pastaret eller frisk og kogt - det bliver forhåbentligt vellykket.
Angående udstyr så er min nye kokkekniv klar til afhentning på postkontoret - et 24 cm japansk (western style)superskarpt stykke værktøj.
bisquen var lige som den skulle være...skyen til hovedret blev dog til sauce og chokoladekagen blev ikke helt gennembagt(men tæt på) og ham der lavede kartoffeltoppene glemte saltet:)
Ang. knive: Jeg har selv 4 Zwilling Twin Fin. Nærmere betegnet en urtekniv, universalkniv, santuko kniv (stor) og en brødsav. Det er fandme nogle lækre knive, som er en drøm at arbejde med. Det er dog sjældent at jeg laver det helt store i køkkenet, men værktøjet er i orden, når det sker. :-)
Desværre var der kø hos burger king, da jeg fik fri fra job, så nu vil jeg smutte i køkkenet og koge lidt pasta, stege et par kylling gordon bleu og varme lidt mild ostesovs.
"hehe, you got no code, no porn and you're ugly. Let's dance!"
Var til et større arrangement, hvor der blev serveret:
Laksetartar
Beauf Wellington (indbagt oksemødbrad med parmaskinke)
Islagkage
I betragtning af, hvor mange mennesker, der skulle laves mad til, så må jeg sige, at det blev yderst vellykket.
Og så var der hjemmebagt kransekage klokken 12 - mums!
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
#71 Bony 15 år siden
#72 Highland Park 15 år siden
Skeloboy som mesterkokken, der kun kan lave mad til lyden af musikalske temaer fra filmhistoriens største mesterværker (i modsætning til f.eks. Bjarne Kristensen som Kim (i "Festen"), der ifølge eget udsagn kun kan lave mad, når han er fuld).
#73 Skeloboy 15 år siden
#72 - jeg opretter bare en hel ny uddannelse...kokke-film linjen...:)
#74 jessup 15 år siden
Angående skaldyr og simplicitet så er planen(gourmet middag med et par venner) at jeg skal bruge Kamchatka krabbe(på dåse) til en pastaret eller frisk og kogt - det bliver forhåbentligt vellykket.
Angående udstyr så er min nye kokkekniv klar til afhentning på postkontoret - et 24 cm japansk (western style)superskarpt stykke værktøj.
#75 Skeloboy 15 år siden
#76 elwood 15 år siden
Det blev til ovnbagt Laks, med lidt brød til.
Og så var der Fondue bagefter i Rødvin.
Det var blot mig og en god ven, men vi hyggede os sku med det, og laksen var bare mums 8-)
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
#77 Razzia 15 år siden
Desværre var der kø hos burger king, da jeg fik fri fra job, så nu vil jeg smutte i køkkenet og koge lidt pasta, stege et par kylling gordon bleu og varme lidt mild ostesovs.
#78 filmz-yoshimura 15 år siden
Laksetartar
Beauf Wellington (indbagt oksemødbrad med parmaskinke)
Islagkage
I betragtning af, hvor mange mennesker, der skulle laves mad til, så må jeg sige, at det blev yderst vellykket.
Og så var der hjemmebagt kransekage klokken 12 - mums!
#79 Skeloboy 15 år siden
#80 filmz-yoshimura 15 år siden