Gravatar

#71 Bony 15 år siden

#70 - Du skrev forresten længere oppe i tråden, at der nok ikke var mange 27-årige på kokkeskole. Det er ikke rigtigt. På vores hold på kokkeskolen var der på grundforløbet elever fra 17 til 55 år, så du skal ikke lade alderen stoppe dig. At der så ikke var nogen af de 'ældre' der gik videre til hovedforløbet er så en anden sag. Men hvis du i forvejen har talent indenfor det, og det lyder bestemt sådan, så synes jeg da at du skal føre drømmen ud i livet. Mange af dem der havde succes på hovedforløbet var netop de lidt ældre, dem der havde noget mere erfaring. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#72 Highland Park 15 år siden

Jeg kan allerede se det for mig;
Skeloboy som mesterkokken, der kun kan lave mad til lyden af musikalske temaer fra filmhistoriens største mesterværker (i modsætning til f.eks. Bjarne Kristensen som Kim (i "Festen"), der ifølge eget udsagn kun kan lave mad, når han er fuld).
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#73 Skeloboy 15 år siden

#71 - -det er ikke en drøm...men som ny-uddannet cand.mag i historie og religion...så er det ikke så mange jobmulighder:)

#72 - jeg opretter bare en hel ny uddannelse...kokke-film linjen...:)
Gravatar

#74 jessup 15 år siden

#70 nogen problemer med bisquen - eller sad den i øjet.

Angående skaldyr og simplicitet så er planen(gourmet middag med et par venner) at jeg skal bruge Kamchatka krabbe(på dåse) til en pastaret eller frisk og kogt - det bliver forhåbentligt vellykket.

Angående udstyr så er min nye kokkekniv klar til afhentning på postkontoret - et 24 cm japansk (western style)superskarpt stykke værktøj.
This is just until June
Gravatar

#75 Skeloboy 15 år siden

bisquen var lige som den skulle være...skyen til hovedret blev dog til sauce og chokoladekagen blev ikke helt gennembagt(men tæt på) og ham der lavede kartoffeltoppene glemte saltet:)
Gravatar

#76 elwood 15 år siden

Nåja jeg vil da lige fortælle min nytårs middag.

Det blev til ovnbagt Laks, med lidt brød til.

Og så var der Fondue bagefter i Rødvin.

Det var blot mig og en god ven, men vi hyggede os sku med det, og laksen var bare mums 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#77 Razzia 15 år siden

Ang. knive: Jeg har selv 4 Zwilling Twin Fin. Nærmere betegnet en urtekniv, universalkniv, santuko kniv (stor) og en brødsav. Det er fandme nogle lækre knive, som er en drøm at arbejde med. Det er dog sjældent at jeg laver det helt store i køkkenet, men værktøjet er i orden, når det sker. :-)

Desværre var der kø hos burger king, da jeg fik fri fra job, så nu vil jeg smutte i køkkenet og koge lidt pasta, stege et par kylling gordon bleu og varme lidt mild ostesovs.
"hehe, you got no code, no porn and you're ugly. Let's dance!"
Gravatar

#78 filmz-yoshimura 15 år siden

Var til et større arrangement, hvor der blev serveret:

Laksetartar

Beauf Wellington (indbagt oksemødbrad med parmaskinke)

Islagkage

I betragtning af, hvor mange mennesker, der skulle laves mad til, så må jeg sige, at det blev yderst vellykket.

Og så var der hjemmebagt kransekage klokken 12 - mums!
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
Gravatar

#79 Skeloboy 15 år siden

#78 - var det også med foie gras og trøffel?
Gravatar

#80 filmz-yoshimura 15 år siden

#79 Nej, desværre ikke så avanceret :o) Men godt.
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war

Skriv ny kommentar: