Andebryst med friske figner i blomsterhonning og stjerneanis med blandet salat(lollo rosso, rucola, spinatblade, frisk timian, valnødder og en olie/eddikedressing) og hjemmebagt brød, samt profiterolles m. is og chokoladesovs
Vi købte rigtig amerikansk Buffalo-sauce med hjem fra USA, så nu kan vi rigtig få Buffalo-wings :) Derudover købte vi Jack Daniels sauce og honey-barbecue - så købet kommer sgu til at smage mums den næste stykke tid. Er bare ked af at vi ikke købte mere...men så må svigerfar træde til og sende pakker ;)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
#515 lidt appropos Skeloboy skal jeg i morgen have ribbensteg(og idag andebyst). Til svinet havde jeg tænkt at jeg skulle have figensauce med hasselnødder (jeg fik det til filet mignon fra et par uger siden på restaurant og det var skidegodt). Er der nogen der har en god opskrift på figensauce? Skelobooys suace til fignerne ser lidt rich ud til det jeg havde tænkt mig.
Det sker efterhånden hver år jeg har haft det i mel, havregryn, rosiner og mærkeligt nok i tørrede svampe 2 gange. Det er ikke nok bare at sætte en elastik omkring en pakke/pose - lufttæt er det eneste der er helt sikkert. Jeg så for et øjeblik siden de var gået i nogle tørrede svampe (uåbnet pakke) med bitte små lufthuller. Før det i valnødder med en lukkemekanisme der ikke var 100 % lukket. Det mest besynderlige var for 2 år siden hvor jeg havde en lille syltetøjsglas med låg på med havregryn i jeg havde haft stående uberørt i mange måneder - da jeg åbnede det fløj et par møl ud. De har også været i en rosinpakke med plastic låg. Godt nok kan de ligge i dvale but thats ridiculous.
#517 - de sidder alle de lumske steder. Op under lukkemekanismerne i bøtterne, inde i hullerne til hylderne i skabene osv.
Det hjælper at gøre alle bøtter, sprækker og revner rent, og smide alt ud. Jeg tror også man kan tætne skabnene, så der ikke kan komme noget ind udefra
#511 Skeloboy 15 år siden
Andebryst med friske figner i blomsterhonning og stjerneanis med blandet salat(lollo rosso, rucola, spinatblade, frisk timian, valnødder og en olie/eddikedressing) og hjemmebagt brød, samt profiterolles m. is og chokoladesovs
Jeg kan så meget anbefale den her opskrift:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.p...
Vi lavede så bare salat til, og det var megagodt
#512 HelmerJ 15 år siden
#513 wimmie 15 år siden
Derudover købte vi Jack Daniels sauce og honey-barbecue - så købet kommer sgu til at smage mums den næste stykke tid. Er bare ked af at vi ikke købte mere...men så må svigerfar træde til og sende pakker ;)
#514 davenport 15 år siden
#515 Skeloboy 15 år siden
#516 jessup 15 år siden
Denne ser god ud: http://www.cooks.com/rec/view/0,1815,152180-247199...
Men andre forslag?
#517 jessup 15 år siden
http://www.fyens.dk/article/717288:Weekend--Moel-i...
Det sker efterhånden hver år jeg har haft det i mel, havregryn, rosiner og mærkeligt nok i tørrede svampe 2 gange. Det er ikke nok bare at sætte en elastik omkring en pakke/pose - lufttæt er det eneste der er helt sikkert. Jeg så for et øjeblik siden de var gået i nogle tørrede svampe (uåbnet pakke) med bitte små lufthuller. Før det i valnødder med en lukkemekanisme der ikke var 100 % lukket. Det mest besynderlige var for 2 år siden hvor jeg havde en lille syltetøjsglas med låg på med havregryn i jeg havde haft stående uberørt i mange måneder - da jeg åbnede det fløj et par møl ud. De har også været i en rosinpakke med plastic låg. Godt nok kan de ligge i dvale but thats ridiculous.
#518 Skeloboy 15 år siden
Det hjælper at gøre alle bøtter, sprækker og revner rent, og smide alt ud. Jeg tror også man kan tætne skabnene, så der ikke kan komme noget ind udefra
#519 davenport 15 år siden
http://img83.imageshack.us/i/mad.jpg/
#520 davenport 15 år siden
Jeg har oksekød, så måske en bøf... Ved ikke helt om jeg gider....