Gravatar

#511 Skeloboy 15 år siden

Besøg af madklubben, og det blev til:

Andebryst med friske figner i blomsterhonning og stjerneanis med blandet salat(lollo rosso, rucola, spinatblade, frisk timian, valnødder og en olie/eddikedressing) og hjemmebagt brød, samt profiterolles m. is og chokoladesovs

Jeg kan så meget anbefale den her opskrift:

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.p...

Vi lavede så bare salat til, og det var megagodt
Gravatar

#512 HelmerJ 15 år siden

Det blev jeg da ikke mindre lækker sulten af, tak for det Mr. Skelo
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#513 wimmie 15 år siden

Vi købte rigtig amerikansk Buffalo-sauce med hjem fra USA, så nu kan vi rigtig få Buffalo-wings :)
Derudover købte vi Jack Daniels sauce og honey-barbecue - så købet kommer sgu til at smage mums den næste stykke tid. Er bare ked af at vi ikke købte mere...men så må svigerfar træde til og sende pakker ;)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#514 davenport 15 år siden

Fik tykstegssteaks med kartoffelmos og stegte løg og champion. Succes!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#515 Skeloboy 15 år siden

#513 - ellers er der jo altid denne her: http://www.foodfromhome.dk/shop/cms-4.html :)
Gravatar

#516 jessup 15 år siden

#515 lidt appropos Skeloboy skal jeg i morgen have ribbensteg(og idag andebyst). Til svinet havde jeg tænkt at jeg skulle have figensauce med hasselnødder (jeg fik det til filet mignon fra et par uger siden på restaurant og det var skidegodt). Er der nogen der har en god opskrift på figensauce? Skelobooys suace til fignerne ser lidt rich ud til det jeg havde tænkt mig.

Denne ser god ud: http://www.cooks.com/rec/view/0,1815,152180-247199...

Men andre forslag?
This is just until June
Gravatar

#517 jessup 15 år siden

Er jeg den eneste på Filmz der har haft problemer med melmøl i køkenet?

http://www.fyens.dk/article/717288:Weekend--Moel-i...

Det sker efterhånden hver år jeg har haft det i mel, havregryn, rosiner og mærkeligt nok i tørrede svampe 2 gange. Det er ikke nok bare at sætte en elastik omkring en pakke/pose - lufttæt er det eneste der er helt sikkert. Jeg så for et øjeblik siden de var gået i nogle tørrede svampe (uåbnet pakke) med bitte små lufthuller. Før det i valnødder med en lukkemekanisme der ikke var 100 % lukket. Det mest besynderlige var for 2 år siden hvor jeg havde en lille syltetøjsglas med låg på med havregryn i jeg havde haft stående uberørt i mange måneder - da jeg åbnede det fløj et par møl ud. De har også været i en rosinpakke med plastic låg. Godt nok kan de ligge i dvale but thats ridiculous.
This is just until June
Gravatar

#518 Skeloboy 15 år siden

#517 - de sidder alle de lumske steder. Op under lukkemekanismerne i bøtterne, inde i hullerne til hylderne i skabene osv.

Det hjælper at gøre alle bøtter, sprækker og revner rent, og smide alt ud. Jeg tror også man kan tætne skabnene, så der ikke kan komme noget ind udefra
Gravatar

#519 davenport 15 år siden

Kylling, whiskeysovs, kartofelbåde og tomatsalat med Bacon:

http://img83.imageshack.us/i/mad.jpg/
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#520 davenport 15 år siden

Er meget sulten, og kan ikke finde på hvad jeg skal lave.
Jeg har oksekød, så måske en bøf... Ved ikke helt om jeg gider....
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

Skriv ny kommentar: