En eftermiddag hos Davenport: Jeg havde helt vildt lyst til at lave mad da jeg stod op. Og i stedet for bare lige at smække en tallerken havregrød i microovnen, tog det så overhånd... Jeg startede med at stege et kilo Bacon. Der efter skrællede jeg 10 æbler af forskellig sort og lavede æbleflæsk (igen). Så smed jeg en medister i ovnen med sukker på og bagte samtidigt en mængde pølsehorn. Nu mangler jeg at stege det kilo fars jeg har rørt op til frikadeller, med forårsløg i, og så liiige få lavet lidt kartoffelmos så aftensmaden også er klar. Selvsagt med brun pandesovs. Der er et par billeder af sagerne:
#522 - hehe, der er vel til lidt mere end en dag der? :)
Stegte du alt det Bacon på panden? Det ser lidt ovnstegt ud nemlig...som er min personlige favorit til at lave Bacon i skiver på
I dag skal jeg have en ordentlig omgang Brændende Kærlighed...med masser af Bacon og da også lidt løg i smørsovs...og muligvis rødbeder, men det har jeg ikke lige besluttet mig for endnu...fandeme lang tid siden jeg har fået mos
Det er pandestegt. Jeg smed æblerne i Baconfedtet bagefter, og det smager fantastisk. Hvis man selv skulle få lyst, så er fremgangsmåden såre enkelt. Kryder æblerne med salt, peber og en spiseske sukker, og lad det koge halvejs ud. Så har man tilbehør til stort set alt mad der findes. Æbler der smager af Bacon..... Give me a fucking break! ;D
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Skal have besøg den 16. oktober, hvor jeg har lovet at lave en 3-retters menu...vi er 5 i alt, og det må koste sådan en 300-400 kr.
Her er hvad jeg er kommet frem til:
Rejebisque med rouille og hjemmelavet brød
Fyldt svinemørbrad med pommes rissollées, hvidvinssauce og blandet salat
Panna Cotta med bær i vin og honning
Jeg har lavet det hele før, så det er intet problem. Men jeg er dog ikke helt tilfreds alligevel.
Jeg mangler simpelthen inspiration. Desserten er jeg fint tilfreds med, og jeg tror også det bliver forretten. Men jeg mangler noget let og frisk til hovedret, eftersom både forret og dessert ligger tungt.
Nogen ideer? Og hvis det bliver uden kartofler, ris og pasta, så er det faktisk rigtig cool. Overvejer lækkert kød, blandet salat(bestående lollo rossa, rucola, babyspinat, valnødder og en supergod olie/eddike-dressing)...men det er selvfølgelig ikke helt nok.
#529 BROCOLI det kan man putte i alt slags mad men ellers lyder maden rigtig lækker og fin så jeg tror ikke at Brocoli er løsningen synes ikke du skulle lave noget om, det er fint som det lyder
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
#521 davenport 15 år siden
http://img406.imageshack.us/img406/7896/dsc00015xt...
#522 davenport 15 år siden
Jeg havde helt vildt lyst til at lave mad da jeg stod op. Og i stedet for bare lige at smække en tallerken havregrød i microovnen, tog det så overhånd...
Jeg startede med at stege et kilo Bacon. Der efter skrællede jeg 10 æbler af forskellig sort og lavede æbleflæsk (igen). Så smed jeg en medister i ovnen med sukker på og bagte samtidigt en mængde pølsehorn.
Nu mangler jeg at stege det kilo fars jeg har rørt op til frikadeller, med forårsløg i, og så liiige få lavet lidt kartoffelmos så aftensmaden også er klar. Selvsagt med brun pandesovs.
Der er et par billeder af sagerne:
http://img101.imageshack.us/i/dsc00016m.jpg/
http://img522.imageshack.us/i/dsc00017mf.jpg/
http://img242.imageshack.us/i/dsc00018w.jpg/
http://img196.imageshack.us/i/dsc00019b.jpg/
Det er sku hyggeligt at nusse rundt i køkkenet, og så har jeg også optimeret mine skills i cooking, så jeg er klar til julefrokosten :)
#523 Skeloboy 15 år siden
Stegte du alt det Bacon på panden? Det ser lidt ovnstegt ud nemlig...som er min personlige favorit til at lave Bacon i skiver på
I dag skal jeg have en ordentlig omgang Brændende Kærlighed...med masser af Bacon og da også lidt løg i smørsovs...og muligvis rødbeder, men det har jeg ikke lige besluttet mig for endnu...fandeme lang tid siden jeg har fået mos
#524 davenport 15 år siden
Hvis man selv skulle få lyst, så er fremgangsmåden såre enkelt. Kryder æblerne med salt, peber og en spiseske sukker, og lad det koge halvejs ud. Så har man tilbehør til stort set alt mad der findes. Æbler der smager af Bacon..... Give me a fucking break! ;D
#525 chronaden 15 år siden
#526 davenport 15 år siden
#527 Skeloboy 15 år siden
#528 Skeloboy 15 år siden
Pastasalat:
Pasta
Forårsløg
Feta
Cherrytomater
Pinjekerner
Pesto
Synes altid det er for meget, når folk kommer peberfrugt, champignon, agurg, squash osv. i deres pastasalat...less is more
#529 Skeloboy 15 år siden
Her er hvad jeg er kommet frem til:
Rejebisque med rouille og hjemmelavet brød
Fyldt svinemørbrad med pommes rissollées, hvidvinssauce og blandet salat
Panna Cotta med bær i vin og honning
Jeg har lavet det hele før, så det er intet problem. Men jeg er dog ikke helt tilfreds alligevel.
Jeg mangler simpelthen inspiration. Desserten er jeg fint tilfreds med, og jeg tror også det bliver forretten. Men jeg mangler noget let og frisk til hovedret, eftersom både forret og dessert ligger tungt.
Nogen ideer? Og hvis det bliver uden kartofler, ris og pasta, så er det faktisk rigtig cool. Overvejer lækkert kød, blandet salat(bestående lollo rossa, rucola, babyspinat, valnødder og en supergod olie/eddike-dressing)...men det er selvfølgelig ikke helt nok.
#530 MOVIE1000 15 år siden