Jeg var på Restaurant Sankt annæ - en københavnsk frokost restaurant i den lidt dyrere ende. Det var virkeligt godt (blandt det bedste i KBH) og det løb lidt op fordi vi skulle have kaffe og petitfour som jeg som regel springer over når det gælder frokost.
Mig og en af mine venner har besluttet os til at besøge en del af de klassiske resturanter. Det startede egentligt med at vi godt kan lide det danske smørrebrød, men at vi er tunge i røven når det gælder at lave frokostaftaler.
Senere på måneden skal vi på det klassiske Slotskælderen hos Gitte Kik:
#533 - det lyder fandeme lækkert...men jeg tror ikke det passer så godt sammen med forretten(eller er det en forret?)...uanset hvad, så skal jeg helt klart lave det på et andet tidspunkt:)
Ja, det var egentlig tænkt som en forret. Jeg var ved Henne Strand forrige weekend, og der fik jeg krebsehaler. Det var en monster portion, med små kuvertbrød til. De var stegt med granuleret hvidløg, og det smagte fantastisk. Reklamen er, at det er den restaurant der ligger på vej op til selve stranden. En italiensk én. Prøv det. Vi fik fisk til hovedret og det var også fantastisk. Fandt dog aldrig ud af hvilken fisk det var, men den var stegt og det var lige hvad jeg havde lyst til. De serverede iøvrigt mængder af rejer til det hele, og det er jo havets frugt, så man klager ikke. 700,- for 4 voksne og et barn inkl. 5 store fadøl og sodavand.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
#535 - men det er faktisk en rigtig god ide som forret...fordi så kan jeg godt vælge den lidt tungere hovedret...men den er ikke så meget blær, som at lave en god bisque...;)
Hvis du ikke er bange for den fede mad servere du stegt gåsebryst og confiteret andelår. Det er lidt juleagtigt men den opskrift jeg har fundet her er vi lidt væk fra julen - og så har jeg for nyligt set friske gæs mon ikke der er sæson?(ellers kan du buge andebryst som i opskriften). Du skal bruge et enkelt bryst til jer alle og det skal behandles som et andebyst i tilberedning. Der er næsten altid tilbud på andelår med rygstykke til 10-15 kr. stk. Tilbehøret ser fint ud men måske du har bedre ideer. Confiteret andelår er slowfood og smager skønt så mon ikke selve tilberedningen lokker?
Det sprøde med med det røde gåsebyst er lækkert Rygstykkerne bruger du til egen mad dagen éfter - det bliver for meget med hele lår og ryg hvis der er kvinder med.
Det passer måske ikke sønderligt med forretten med den passer vel fint med desserten.
#531 jessup 15 år siden
Mig og en af mine venner har besluttet os til at besøge en del af de klassiske resturanter. Det startede egentligt med at vi godt kan lide det danske smørrebrød, men at vi er tunge i røven når det gælder at lave frokostaftaler.
Senere på måneden skal vi på det klassiske Slotskælderen hos Gitte Kik:
http://www.aok.dk/restauranter-cafeer/slotskaelder...
Cafe petersborg skal vi også forbi inden jul: http://www.cafe-petersborg.dk/
Gammel mønt bliver ved juletid - jeg har meget høje forventninger til den: http://www.gammel-moent.dk/
Disse tre i det nye år:
http://www.husetmeddetgroennetrae.dk/
http://www.aok.dk/restauranter-cafeer/restaurant-k...
http://www.aok.dk/restauranter-cafeer/restaurant-a...
#532 Skeloboy 15 år siden
#533 davenport 15 år siden
#534 Skeloboy 15 år siden
#535 davenport 15 år siden
Jeg var ved Henne Strand forrige weekend, og der fik jeg krebsehaler. Det var en monster portion, med små kuvertbrød til. De var stegt med granuleret hvidløg, og det smagte fantastisk.
Reklamen er, at det er den restaurant der ligger på vej op til selve stranden. En italiensk én. Prøv det. Vi fik fisk til hovedret og det var også fantastisk. Fandt dog aldrig ud af hvilken fisk det var, men den var stegt og det var lige hvad jeg havde lyst til. De serverede iøvrigt mængder af rejer til det hele, og det er jo havets frugt, så man klager ikke.
700,- for 4 voksne og et barn inkl. 5 store fadøl og sodavand.
#536 Skeloboy 15 år siden
#537 jessup 15 år siden
http://bergholt.net/gastronomi/andebryst-andelar-t...
Det sprøde med med det røde gåsebyst er lækkert
Rygstykkerne bruger du til egen mad dagen éfter - det bliver for meget med hele lår og ryg hvis der er kvinder med.
Det passer måske ikke sønderligt med forretten med den passer vel fint med desserten.
#538 Skeloboy 15 år siden
#539 jessup 15 år siden
http://books.google.dk/books?id=CNe4NDKsyG0C&p...
#540 lagoni 15 år siden