Cherrytomat, forårsløg og mango i hvidvin og citronpeber.
Jeg reducerede hvidvinen, tilsatte fiskebouillon, citronpeber og fløde, reducerede lidt mere, og derefter hældte jeg det over cherrytomat, forårsløg og mango...
Der skal ikke citronpeber i, det bliver for surt. Og hvidvinssaucen skulle have været tykkere. Ellers var det rigtig godt. Måske man kunne finde noget sødt at balancere det med
Fik lige stortset ene mand, bikset en gang julefrokostmad til 20 mennesker i fredags...i går stod den på pizza, og i dag, hvor jeg stadig er ramt, så er det pomfritter og pølser...:S
#641 Skeloboy 15 år siden
Cherrytomat, forårsløg og mango i hvidvin og citronpeber.
Jeg reducerede hvidvinen, tilsatte fiskebouillon, citronpeber og fløde, reducerede lidt mere, og derefter hældte jeg det over cherrytomat, forårsløg og mango...
Laver så laks og frisk pasta til...
#642 MOVIE1000 15 år siden
#643 Skeloboy 15 år siden
Der skal ikke citronpeber i, det bliver for surt. Og hvidvinssaucen skulle have været tykkere. Ellers var det rigtig godt. Måske man kunne finde noget sødt at balancere det med
#644 HonoDelLoce 15 år siden
Bacon?
#645 Skeloboy 15 år siden
Forret: saalat(romaine) med grillede grøntsager, citronolie og serranoskinke
Hovedret: kængurusteaks med kartoffeltoppe, bagte gulerodder og persillepesto
Dessert: æble i rosmarinkaramel med vanilieis.
og apropos Bacon, så er her en lille anden måde, man kan lave det på(f.eks. til en tomat- eller græskarsuppe): karamelliseret Bacon i balsamico
1: steg det i ovn, til det er godt sprødt(ikke alt for sprødt)
2: skær det ud i små stykker
3: karamellisér det(smelt sukker på en pande, tilsæt smør når sukkeret er blevet flydende)
4: hæld lidt rød balsamico over, og lad det være på panden indtil det balsamicoen er væk(men pas på det ikke brænder på)
#646 HelmerJ 14 år siden
#647 jessup 14 år siden
#648 Skeloboy 14 år siden
#649 Skeloboy 14 år siden
#650 Skeloboy 14 år siden