Varmet ovnstegt kylling fra igår med store fede grønne asparges, salat og en grov bolle. Dertil sovs lavet af fond fra suppehøne tilsat frisk hvidløg og timian og jævnet.
#934 - pas på at gå i skideskuret så...du bliver bare sulten igen...
I går og i dag står det på det samme: lidt tomatsnask med pasta og frisk parmesan.
Løg og hvidløg hakkes, svites, rødvin tilsættes og koges ind. En dåse tomatpure ryger, krydderier efter smag, vand, kog ind...pasta koges...masser, og jeg mener masser, af parmesan rives til drys(og det er den gode parmeggiano reggiano fra Irma).
#931 Skeloboy 15 år siden
#932 lagoni 15 år siden
#933 jessup 15 år siden
Simpelt og lækkert.
#934 davenport 15 år siden
#935 Skeloboy 15 år siden
I går og i dag står det på det samme: lidt tomatsnask med pasta og frisk parmesan.
Løg og hvidløg hakkes, svites, rødvin tilsættes og koges ind. En dåse tomatpure ryger, krydderier efter smag, vand, kog ind...pasta koges...masser, og jeg mener masser, af parmesan rives til drys(og det er den gode parmeggiano reggiano fra Irma).
#936 davenport 15 år siden
#937 Skeloboy 15 år siden
#938 DarkLight 15 år siden
Så alt skal være så billig så muligt!
#939 dyg 15 år siden
Helstegt kalvefilet serveret med Pommes Anna og balsamicosauce samt salat
.. Jeg elsker vores kantine!
#940 Skeloboy 15 år siden