Gravatar

#1151 davenport 16 år siden

Hey, jeg nyder da den slags :D
Det generer mig ikke det fjerneste. Tror bare det er for sjov, egentlig. Det er jo også en humorpræget blog, så fred være med det.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1152 Benway 16 år siden

#1151 Ja, okay. Så er problemet jo ikke så stort. :)
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."
Gravatar

#1153 cyberzed 16 år siden

Hvis jeg havde været et dumt svin og ikke vidste at du skrev det med et smil på læben som du som regel gør med alt så var jeg nok også begyndt at svine dig :D
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#1154 davenport 16 år siden

/ bukker

:D
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1155 cyberzed 16 år siden

#1154 Nu er du jo så Primeminister of Bacon så man har selvfølgelig ikke lov til at svine dig med mindre du staver Bacon forkert :P
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#1156 Highland Park 16 år siden

#1132:
Af særlige funktioner i Googles browser kan nævnes, at den eftersigende skulle være crashsikker. Det betyder, at hver enkelt fane kører i sin egen proces, så hvis en af dem crasher, er det ikke hele browseren, der ryger.

Kilde: Prøvekørt: Googles browser Chrome er landet.

Kors hvor har jeg savnet sådan en funktion... IE går ned for et godt ord. Jeg må ud at krydse klinger med Chrome.

Men til noget helt andet: hvor færdes du henne, siden du har været så sindssygt uheldig at få tæsk hele 6 gange?! Det er sgu rystende læsning! Er du helt okay nu?
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#1157 davenport 16 år siden

Mht chrome, så savner jeg nu at man kan køre adressebaren ned, for at få fat i de sider man sidst brugte. Jeg kan ikke finde den funktion..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1158 El vez 16 år siden

Dave, jeg tror noeglen er at aabne en ny fane, der automatisk foreslaar nogle af dine mest besoegte sider.
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#1159 Bony 16 år siden

#1156 - Jeg har tidligere været bartender og tre af gangene er sket i forbindelse med mit arbejde. Utilfredse kunder der enten er gået amok indenfor eller, som det er sket en enkelt gang, at personen ventede udenfor efter lukketid. To gange i Odder, to gange i Århus og en enkelt gang i henholdsvis Helsingør og Ringkøbing. I Ringkøbing var det dog slet ikke så voldsomt igen. Så der er måske kun tale om fem gange i alt. Det er samtidig også sket inden for en periode på hele 10 år, så det er selvfølgelig heller ikke så tit det sker. :)

Ja ja, jeg er helt okay igen. Jeg var heldig med at der ikke skete mere med mig. Et lille sår inde i næsen og et sort/blåt øje var det hele. Det kunne jo have været meget værre; øjenbrynet kunne være flækket, næsen kunne være brækket, han kunne have brugt andet end lige hoved og hænder. Så jeg ser trods alt mig selv som heldig. Skallen ramte trods alt direkte i venstre side af ansigtet ved øje, næse og kind, så det kunne være gået grueligt galt. :)

Jeg har snakket med en ven om hvorfor jeg mon så tit at jeg er kommet ud i den slags problemer i nattelivet. Vi kom frem til at det eventuelt kunne være p.g.a. udseendet. Jeg sender muligvis nogle forkerte signaler til visse folk, idet jeg har ret mange tatoveringer. Samtidig kan jeg aldrig holde min mund hvis nogen gør et eller andet åndsvagt. Hvis nogen generer kvinder eller står og skændes/diskuterer højlydt et offentligt sted eller bare i byen. Folk der tordner afsted på gaden og støder ind i andre mennesker uden at sige undskyld kan også få mig til at stå helt af. Der er faktisk mange klamme menneskelige egenskaber som kan få mig til at sige min mening. Nogen gange falder den mening måske ikke helt i så god jord. :)
Jeg aner det ærlig talt ikke. Svaret er måske bare at jeg før i tiden gik meget i byen og at der findes idioter alle vegne. Kan simpelthen ikke sætte mig ind i den slags, forstå hvordan nogen kan finde på at gøre sådan noget ved et andet menneske. Jeg har aldrig selv været i slagsmål og jeg har aldrig i mit liv slået på nogen. At jeg engang imellem har lyst til det er så en helt anden sag. Der er, som sagt tidligere, virkelig mange idioter derude som fortjener en røvfuld så de kan forstå hvordan man opfører sig!
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#1160 filmz-Kadann 16 år siden

Jeg sidder og ser "Casablanca" for første gang. HD DVD-udgaven ser sgu godt ud.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: