Gravatar

#2691 Bony 15 år siden

Jeg går med store planer for tiden. Min kæreste og jeg er (næsten) blevet enige om at vi udskifter Samsung fladskærmen med en projektor og et lærred. Det kommer sig af at vi har opsagt vores nuværende TV-løsning hos TDC, da vi er enige om at det er det samme lort der sendes gang på gang og så er vi generelt bare dødtrætte af TDCs inkompetente medarbejdere. De få udsendelser hun gerne vil blive ved med at kunne se, kan der desuden købes adgang til på nettet, da det primært drejer sig om tøse-programmerne på Kanal4. Så er dét jo på plads. :)

Når det så er sagt, så har jeg måtte ty til interessante "gør-det-selv"-metoder. Vores stue har kun én måde hvor møblerne kan stå på, så afstanden fra væg (sofa) til væg (lærred) er knap 3,5 meter. Jeg vil samtidig gerne undgå at projektoren kommer til at hænge lige over siddepositionen/sweet-spot, så jeg har stjålet en idé fra Bruce, med at placere projektoren i rummet ved siden af og så bore hul i væggen. Det heldige for os er at væggen mellem stuen og køkkenet, blot er en træplade som er tapetseret. Det er en form for stue/køkken i ét hvor vi så bare har afskærmet rummene. "Problemet" er bare at der på den anden side af pladen i køkkenet er et køkkenbord med en rumdeler ovenpå (tallerkener, glas, krydderier etc.). Så fik jeg ideen om at fjerne en af sidepladerne i to af de øverste rum i rumdeleren og så hænge projektoren op der. Så istedet for rum til morgenmad og konverses, får jeg nu (forhåbentligt) en projektor. Det synes jeg selv er en god bytteløsning. :)

Nu er jeg så bare kommet i tvivl om hvad jeg kan gøre for at afskærme projektoren og "lukke" rummet hvori den befinder sig. Det vil nok blive noget grimt hvis man kan se bagsiden af projektoren med kabler og det hele, fra køkkensiden af. Men samtidig vil jeg heller ikke lukke den inde, da den så, for det første bliver svær at komme til, for det andet muligvis overopheder. Jeg har haft tanker om en evt. låge som så kan åbnes under brug, men den projektor jeg har udset mig er længere end møblet er dyb, så den vil nok stikke 2-3 centimeter (5-6 hvis man medregner kabler) ud fra møblet. Og det er jo ikke super optimalt. Så lige nu er jeg stadig på tankebasis omkring hvad pokker jeg kan gøre, for bedst muligt at gemme den væk fra køkkenet..

Projektoren jeg har besluttet mig for er i øvrigt en BenQ W5000. Lærred har jeg endnu ikke besluttet mig for. Men nu har jeg selvfølgelig også et stykke tid endnu at tænke i. Det er alligevel meget overarbejde på studiejobbet, man skal nuppe ved siden af SU'en. Men nu skal det være. Jeg er træt af 37". Det er sgu for småt. :D
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#2692 filmz-Kadann 15 år siden

Jeg ser "Thirteen Days" igen, god spænding, selvom man kender historien.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#2693 filmz-Bruce 15 år siden

#2691 Pris på BenQ W5000?
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#2694 Bony 15 år siden

#2693 - Jeg mener at den fåes til omkring 13000,- de fleste steder i DK. Omkring 15000,- inklusiv kalibrering efter 200 timer.

EDIT: Det skal lige siges at jeg ikke har tjekket priser i DE endnu, så ved ikke om der er penge at spare der.
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#2695 filmz-Bruce 15 år siden

#2694 11.200 dkk hos www.fyndborsen.se med fragt til Danmark.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#2696 filmz-Bruce 15 år siden

#2692 Ja, superfilm!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#2697 filmz-Kadann 15 år siden

#2696 -

Det må man sige, den kunne godt bruge en opgradering til HD dog. En overset perle.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#2698 Bony 15 år siden

#2695 - Hold da op. Det var sgu billigt!!
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#2699 elwood 15 år siden

Thirteen Days er en rigtig spændende film ja.

#2960 Ja det også begrænset hvad jeg kan finde med ham, jeg mindes også Eleva2'eren fik besøg af ham engang, kan huske jeg var hel vild med ham som knægt.

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#2700 filmz-jonasgr 15 år siden

Har lige set Before the Devil Knows You're Dead, som viste sig at være en ganske god en af slagsen.

Og en fin lille detalje med sammenkoblingen mellem introen og slutningen. Og fantastisk musik.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"

Skriv ny kommentar: