Gravatar

#4971 filmz-Kadann 15 år siden

#4970 -

Særdeles gratis og ganske brugbart: http://cdburnerxp.se/
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4972 cyberzed 15 år siden

#4970 Eller ImgBurn
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#4973 elwood 15 år siden

#4971 hehe jep jeg stødte det lige op selv også, det har jeg sendt som link til hende hvertfald, tak for forslagene.

#4972

Vidste faktisk ikke Imgburn kunne det også troede kun det var til iso filer, men ja kanont program med herlig træk og slip metode, bruger det forresten selv 8-)

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4974 mr gaijin 15 år siden

#4964 Det burde de helt sikkert. Men nu har de jo benådet sig selv, så det kommer ikke til at ske. "Taxi to the Dark Side" er skræmmende i sig selv, men den bliver endnu mere skræmmende, når man tænker på, at danske tropper har været en del af det system. Måske ikke direkte involveret, men stadig alt for tæt på. Jeg ved godt, at Fogh flere gange har bedt Bush sætte en stopper for Guantanamo, men det kan stadig give mig kvalme at tænke på, at vi har givet dem stort set fuld politisk, diplomatisk og militær støtte.

Tag forresten også at se "No End in Sight" om Rumsfelds katastrofale håndtering af de første måneder af besættelsen af Irak.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#4975 filmz-jonasgr 15 år siden

Funderer over hvorfor jeg havde en drøm om Stein Bagger i nat.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#4976 lagoni 15 år siden

Jeg leder efter steder jeg kan søge praktikplads. Det er lidt svært når man ikke selv helt er klar over hvad ens studie går ud på, men har fundet et par interessante steder hvor jeg har ideer til hvad jeg kunne lave.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#4977 elwood 15 år siden

#4975 Var Finn med i den ?
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4978 rockysds 15 år siden

@Highland Park

Jeg har godt nok ikke modtaget pakken endnu, men Book Depository har hævet pengene og afsendt bogen, så jeg formoder da, at alt skulle være i orden med afsendingen selvom DK

Og godt nyt: VAT bliver ikke smidt oveni til sidst mere, som det gjorde, da jeg bestilte "Supreme Vol. 2", så den pris, der står ved varen er den, du betaler. Små 40 kroner, jeg kunne have sparet ved at vente et par dage med at bestille lige den bog, men all that ends well... :)

Nu skal der til at hentes ind på et par måneder på den lade side, og så er de næste par måneder spækket med rigtig interessante udgivelser, jeg skal have fat i.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#4979 Steffan Rasmussen 15 år siden

Er lige kommet hjem fra stadion ... Hey AaB.
No matter how old you are, no matter how badass you think you are, if a toddler hands you their ringing toy phone ... You answer it.
Gravatar

#4980 filmz-jonasgr 15 år siden

#4977 Det tror jeg faktisk ikke :) Det jeg kan huske er at jeg var ansat i et firma som havde en stor nyhed de ville præsentere for de ansatte, at vi havde ansat Stein Bagger som konsulent. Hvilket var en kæmpenyhed. Ordet bliver så overladt til Stein Bagger som kommer med store men også meget underlige ideer (kan ikke lige huske dem). Der er ikke rigtig nogle som tager dem alvorligt og de ansatte mener han har mistet jordforbindelsen. Dernæst går han i selvsving i et lettere raserianfald og Direktøren beslutter at lade de ansatte gå, så det kun er mig, direktøren og Stein Bagger tilbage. Stein Bagger ligner en fuldstændig færdig mand imens hans sidder på en stol og direktøren siger til ham "Stein, du trænger virkelig til hjælp".

Og så slutter drømmen. :D
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"

Skriv ny kommentar: