Cafe Viking har jeg aldrig hørt om - den skal tjekkes ud.
Kareten på amager (restaurant) har også et pænt udvalg.
Jeg har en Rasputin (De Molen)Russian Imp. Stout liggende - 0,6-0,7L og var brugte en del plast mønter i Valby i sommers på deres dejlige øl. Jeg mener også som du nævner de har haft den på fad på Ørsted - altså bryggeriet.
Jeg er meget glad for Brew Dogs Hardcore ipa og har købt en del Punk IPA i systembolaget. De har en et pænt lille udvalg på amager (Beer & fish tror jeg den hedder.).
Café Viking er også det sidste sted, man forbinder med mikrobryg på fad. Det er en tilrøget bodega med 70'er møbler og en gennemsnitsalder. Men af uvisse årsager sælger de Mikkeller til alt for lave priser, bl.a. Beer Geek Brunch ´Weasel' på whiskeylager fad til omkring 150 - samme pris som jeg sælger dem på flaske på mit job.
Rasputin og resten af de Molens udvalg er fantastisk lækker. Hvis jeg var dig ville jeg gemme min Rasputin et par årtier, så den udnytter sit potentiale.
Jeg studerer teatervidenskab, men har et studiejob i en købmand på Vesterbro ved navn Kihoskh. Vi sælger alle mulige forskellige varer, men vores øludvalg er kendetegn. Vi har over 2000 øl i sortiment, og cirka 300 forskellige til salg ad gangen.
Rasputin sælger vi ligeledes til 100 kr. Vi har også andre de Molen på lager, både 075 og 0,33 L.
Handler i øvrigt mest hos Høkeren og Holte Vinlager ved langebro, lidt Belgisk ude i Emdrup i villakælderen. Men de fleste ressourcer bliver brugt på Plan B hvor jeg for nyligt blevet slået omkuld af en Mikkeler Worst ½ L:)
Angående Geek Brunch har jeg kun smagt den almindelige.
Worst ½ L!? For satan jessup, man er sgu da tre venner om at dele en 0,33 L'er :)
Både Høkeren pg Holte Vinlager er godt stedet, omend deres udvalg er lidt begrænset. Men de rammer oftest plet med min lyst og smag.
Jeg har desværre også kun smagt den almindelige Brunch. 2009 var året, hvor alle strong ales blev lagret på whiskey fade, virkede det som om. Og jeg er personligt altid uinteresseret i mode-tendenser indenfor øl. Jeg står lidt af, når øltypens hype overgår dens egentlige kvaliteter.
Jeg er især glad for Høkeren fordi når jeg rigtigt skal have et godt glas øl så er det næsten altid Amerikanske ales(humle) - oftes IPA og DIPA - eller stouts (oftes Imperial) - prøver meget men jeg er ret ensporet når jeg sidder i godt selskab.
Det er lidt irriterende at Amerikanske mærker går på tur i DK. Jeg var ret glad for Great Devide Double IPA (Hercules) og Yeti Imperial Stout men de er ikke så tilgængelige mere og en halv kedelig som Titan var at finde efter de andre så småt forsvandt. Også et mærke som Moylan forsvandt hurtigt - også udmærkede øl.
Jeg er ligeledes en humle-mand. Er sindssygt begejstret for Mikkellers Stateside, Lagunitas' Maximus og Port Brewings Wipeout IPA. Bliver spændende at smage Mikkellers 1000 IBU. Havde ellers muligheden ved påskefrokost på job. Men jeg havde fået for meget indenbords til at registrere dens tilstedeværelse.
Vi solgte ligeledes Great Divide og Yeti i en årgang. Men folk købte dem ikke og i stedet løb de i dato. Det samme gælder et mærke som Avery.
Det er en skam. Avary er ikke i top men havde til gengæld en pæn kvalitet på mange forskellige typer øl.
Jeg er pjattet med Simcoe og synes også rigtig godt om deres nyere lavet på Newzealandsk humle(Nelson Sauvignon). Maximus havde på et tidspunkt fundet vej til en del steder og den har jeg ofte drukket - god øl.
Wipeout siger mig et eller andet men jeg er ikke sikker på at jeg har smagt den - pjat efter lidt google har jeg smagt den og har endda en HOP-15 fra port brewing på lager.
Af det ukendte men spænende på lager har jeg Chouffe Dobbelen IPA. Men jeg var lidt skuffet over Gouden Carolus(den grønne) take on amerikansk IPA.
Simcoe er også i stødet hos mig, og Nelson Savignon er den bedste i Mikkellers nye humle-serie. For mig er Port Brewing nok det mest spændende og kvalitetsbevidste bryggeri fra USA. Men jeg har jo heller ikke prøvet Three Floyds endnu. Men det skal ændres d. 29. april :)
Ja, 1000 IBU lyder umiddelbart umulig at brygge, og endnu vanskeligere at drikke. Jeg drak mig desværre fra sans og samling i Mikkellers nye Walker Texas Ranger, så jeg ænsede ikke humle bomben. Men vi fører den i butikken, så jeg regner med at tage en med hjem, når SU'en er på kontoen.
Lyder sindssygt spændende med Chouffe Dobbelen IPA, som jeg ikke kender til. Selv har jeg også omtrent 50 udgåede øl i kælderen, som jeg venter med at drikke til flasken er ved at sprænge af overgæring :)
#131 jessup 14 år siden
Kareten på amager (restaurant) har også et pænt udvalg.
Jeg har en Rasputin (De Molen)Russian Imp. Stout liggende - 0,6-0,7L og var brugte en del plast mønter i Valby i sommers på deres dejlige øl. Jeg mener også som du nævner de har haft den på fad på Ørsted - altså bryggeriet.
Jeg er meget glad for Brew Dogs Hardcore ipa og har købt en del Punk IPA i systembolaget. De har en et pænt lille udvalg på amager (Beer & fish tror jeg den hedder.).
Alt i alt en rigtig god nyhed.
#132 JannikAnd 14 år siden
Rasputin og resten af de Molens udvalg er fantastisk lækker. Hvis jeg var dig ville jeg gemme min Rasputin et par årtier, så den udnytter sit potentiale.
#133 jessup 14 år siden
Hvad arbejde du med?
#134 JannikAnd 14 år siden
Rasputin sælger vi ligeledes til 100 kr. Vi har også andre de Molen på lager, både 075 og 0,33 L.
#135 jessup 14 år siden
Handler i øvrigt mest hos Høkeren og Holte Vinlager ved langebro, lidt Belgisk ude i Emdrup i villakælderen. Men de fleste ressourcer bliver brugt på Plan B hvor jeg for nyligt blevet slået omkuld af en Mikkeler Worst ½ L:)
Angående Geek Brunch har jeg kun smagt den almindelige.
#136 JannikAnd 14 år siden
Både Høkeren pg Holte Vinlager er godt stedet, omend deres udvalg er lidt begrænset. Men de rammer oftest plet med min lyst og smag.
Jeg har desværre også kun smagt den almindelige Brunch. 2009 var året, hvor alle strong ales blev lagret på whiskey fade, virkede det som om. Og jeg er personligt altid uinteresseret i mode-tendenser indenfor øl. Jeg står lidt af, når øltypens hype overgår dens egentlige kvaliteter.
#137 jessup 14 år siden
Jeg er især glad for Høkeren fordi når jeg rigtigt skal have et godt glas øl så er det næsten altid Amerikanske ales(humle) - oftes IPA og DIPA - eller stouts (oftes Imperial) - prøver meget men jeg er ret ensporet når jeg sidder i godt selskab.
Det er lidt irriterende at Amerikanske mærker går på tur i DK. Jeg var ret glad for Great Devide Double IPA (Hercules) og Yeti Imperial Stout men de er ikke så tilgængelige mere og en halv kedelig som Titan var at finde efter de andre så småt forsvandt. Også et mærke som Moylan forsvandt hurtigt - også udmærkede øl.
#138 JannikAnd 14 år siden
Vi solgte ligeledes Great Divide og Yeti i en årgang. Men folk købte dem ikke og i stedet løb de i dato. Det samme gælder et mærke som Avery.
#139 jessup 14 år siden
Jeg er pjattet med Simcoe og synes også rigtig godt om deres nyere lavet på Newzealandsk humle(Nelson Sauvignon). Maximus havde på et tidspunkt fundet vej til en del steder og den har jeg ofte drukket - god øl.
Wipeout siger mig et eller andet men jeg er ikke sikker på at jeg har smagt den - pjat efter lidt google har jeg smagt den og har endda en HOP-15 fra port brewing på lager.
Af det ukendte men spænende på lager har jeg Chouffe Dobbelen IPA. Men jeg var lidt skuffet over Gouden Carolus(den grønne) take on amerikansk IPA.
1000 IBU lyder uhyggeligt:)
#140 JannikAnd 14 år siden
Ja, 1000 IBU lyder umiddelbart umulig at brygge, og endnu vanskeligere at drikke. Jeg drak mig desværre fra sans og samling i Mikkellers nye Walker Texas Ranger, så jeg ænsede ikke humle bomben. Men vi fører den i butikken, så jeg regner med at tage en med hjem, når SU'en er på kontoen.
Lyder sindssygt spændende med Chouffe Dobbelen IPA, som jeg ikke kender til. Selv har jeg også omtrent 50 udgåede øl i kælderen, som jeg venter med at drikke til flasken er ved at sprænge af overgæring :)