Gravatar

#31 El vez 16 år siden

#30 wow sikken gennemgang! Det ku være man skulle kigge nærmere på justice league, har ellers ikke været meget for det, men du lokker jo :)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#32 jessup 16 år siden

Last man on earth (1964)

Minder i sagens natur om I am Legend, men med et par afgørende forskelle i forhold til slutningen - en udemærket film.
This is just until June
Gravatar

#33 filt 16 år siden

#31, det vil du ikke fortryde. ;)
"Let the universe howl in despair, for I have returned..." - Lord Darkseid
Gravatar

#34 evermind 16 år siden

#30
Damn, får endnu mere lyst til at samle op på mine anselige hængepartier i DC's animerede univers nu!!
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#35 filmz-Crystalstar1200 16 år siden

# 34 + 34 Wau ... sikke en flot gennemgang og hold fast hvor føler man sig bagud mht. at følge med i DC's animerede univers nu ;)

Well efter et par timer i selskab med Sam, Gene, Annie og alle de andre fra Life on Mars, skiftede jeg spor til noget helt andet ...

An American In Paris

Energibomben Singin' in the Rain anses i dag for at være den mest elskede musical, men 50'erne bød på flere flotte, som stadig fortjener omtale bl.a. Vincente Minnellis An American in Paris som i 1951 leverede startskuddet for det som skulle blive MGMs gyldne musical-periode.

Det er pragtfuldt og vidunderligt. Gene Kelly, producenten Arthur Freed, instruktøren Vincente Minelli og alle tiders bedste kreative team skabte ren magi på lærredet med denne film, som stadig er på Det Amerikanske Filminstituts top-100 liste.

Handlingen er temmelig flad, men danse numrene er i top.

Kelly spiller en tidligere soldat, som elsker Paris og i endnu højere grad elsker den tillokkende (men forlovede) Leslie Caron, som arbejder i en parfumeforretning – og som i øvrigt fik debut på det hvide lærred i denne film. Dansesekvenser til Gershwins sange er et led i Kellys romantiske bestræbelser, og den afsluttende 17 minutter lange ballet, hvor titelsymfonien, de impressionistiske kulisser og Kellys enestående dansetalent går op i en højere enhed, er med til at give denne seksdobbelte Oscar®-vinder status som en af de helt store og tidløse klassikere. ”Love is here to stay”, synger Kelly. Det samme kan siges om denne film. Flot, flot, film men den corny handling trækker lidt ned på det samlede resultat.

Film 7/10
Video 8/10
Audio 7/10

Efter denne blev til endnu et gensyn ned førnævnte ...

Singin' in the Rain

Flotte farver, masser af sjov og spas, filmromantik, godt blandet med fantastiske danse og sang-sekvenser og rigtig vaskeægte Hollywood-stjerner tilsat en kærlig genskabelse af en forsvunden "moviemaking" æra - jo Singin' in the Rain indeholder ganske enkelt alle de vidunderlige ingredienser, som gør de seværdig gang efter gang uden at tabe sin kraft og sin evne til at underholde. Det er sikkert også defor at den stadig har en 10. plads på det amerikanske filminstitut AFI's liste over de bedste amerikanske film nogensinde.

"Gotta dance!" synger Gene Kelly, men egentlig er det "gotta talk!", det drejer sig om i filmen. Vi befinder os i Hollywood i stumfilmens sensommerdage i slutningen af 1920'erne. Biografpublikummet har allerede hørt Al Jolson synge "Mammy!" i The Jazz Singer, og de er ikke længere tilfredse med at læse replikkerne på lærredet. Lyd! Tale! Musik! Sang! Mer' vil ha' mer'! - Stumfilmsstjernen Don Lockwood (Gene Kelly) og hans buddy, den akrobatiske pauseklovn Cosmo Brown (Donald O'Connor), er - sammen med Dons leading-lady Lina Lamont (Jean Hagen) - fanget midt i den svære overgangsperiode fra stumfilm til tonefilm. Da studiet vælger radikalt at ændre deres nyeste stumfilm ved ikke blot at lægge lyd på, men sandelig lave den om til en musical, skaber det straks kaos bag kulisserne. For selv om Don har en pragtfuld sangstemme, kniber det mildest talt med Lina, hvis skrækkelige, pivede stemme ikke kan beskrives med ord! Det besluttes at dubbe hendes vokal, og korpigen Kathy Selden (Debbie Reynolds) bringes på banen. Kathy synger som en engel, og filmen synes reddet. Men ikke alle er lige lykkelige. Lina bliver øjeblikkeligt hamrende jaloux, og det gør ikke sagen bedre, at Don forelsker sig i den yndige sanglærke.

Debbie Reynolds er super sød, Gene Kelly he got the moves, Donald O'Connor kan både danse og lave sjov og ballade og kemien mellem de 3 får det hele til at gå op i en større enhed.

Movie 9/10
Video 9/10
Audio 9/10

An American In Paris er ude i en okay 1 disc udgave, mens Singin' in the Rain er ude i en flot 2 disc udgave, som har masser af godt ekstra guf, som gør den til en vinder, men køb begge alligevel ;)
---------------------------------------

*** Den Som Elsker Meget - Udretter Meget ! ***
Gravatar

#36 filmz-Bruce 16 år siden

#35 Luv' it! :)

Beowulf Directors Cut - HD DVD

Der var besøg af rejsearrangementet til sommerens store tur og de sidste store bestillinger blev gjort og betalt og derefter legede ungerne sammen til den store guldmedalje og de to velvoksne mænd skålede for veludført dåd og fortrak til kælderens mørke og en film med mænd, som lignede dem selv.

Og jeg må tilstå, at jeg endnu engang følte mig særdeles godt underholdt af historien og jeg bifalder den rå tone, i den eksplicitte voldelige animationsstreg som i det vulgære sprog. Zemeckis har ikke nogen bekymringer med et univers, hvor maskulinitet og testosteron er dagens orden. Monstret Grendel er en perle, hvilket især kommer til udtryk i scenen

hvor Grendel vender dødeligt såret tilbage til grotten og moderen (Angelina Jolie) omsorgsfuldt steder sit barn til hvile. Grendels sidste ord, leveret i en kombination af et sprog af nordisk og germansk oprindelse, passer helt perfekt til situationen og der er nøjagtigt så få genkendelige ord tilstede, at man kan opfatte helheden.


Jo, Beowulf i denne udgave opfylder mine forventninger til filmen, til fulde. Men det er nu også en nydelse, når både billed (reference) og lyd lever op til HD betegnelsen.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#37 elwood 16 år siden

#35 Fuldt ud Enig!

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#38 filmz-Crystalstar1200 16 år siden

The One - Kærlighed på menuen

For den charmerende drengerøv og ejer af et cateringfirma Michael Blake er det kærlighed ved første blik, da han spotter den smukke Gail i en restaurant. Grebet af stemningen bestiller han champagne til hende, men det viser sig at være et rigtig dumt træk, da hendes muskelbundt af en kæreste samtidig ankommer, og - jaloux som han er - slår Michael i gulvet.
For at råde bod på kærestens overilede handling spørger parret ham, om han vil stå for maden til deres bryllup, men efterhånden som Michael lærer parret bedre at kende, indser han, at Gail er kvinden i hans liv, og han tvivler snart på, at han bare kan se passivt til, når hun giver sit 'ja' til en anden mand.

Denne har intet tilfælles med Jet Lis actionbrag, men er derimod en sød lille film, omend meget forudsigelig, men da ok på en søvnig søndag, hvor timerne bare skal gå.

Movie 5/10
Video 5/10
Audio 5/10
---------------------------------------

*** Den Som Elsker Meget - Udretter Meget ! ***
Gravatar

#39 filmz-Narniabæver 16 år siden

The Grudge (2004)

Spøgelset af en dreng jagter en dame under hendes ophold i Tokyo med hans mand.

Intens men lidt rodet gyser.

8/10
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#40 filmz-Crystalstar1200 16 år siden

Tais-toi! aka Hold kæft!

Franske action komedier findes i både i gode og dålige varianter, og denne ligger nok i den mellem gode ende.

Lige efter at han har gemt sit bytte bliver den snedige forbryder Ruby taget til fange af politiet og smidt i fængsel. Her møder han den naive og klodsede Quentin, og sammen lykkes det dem mirakuløst at stikke af fra fængslet. Udenfor murene kan Ruby ikke slippe af med Quentin, og accepterer derfor nødtvunget hans følgeskab. Nu sætter de alt ind på at finde pengene fra Rubys sidste kup - og hvis Ruby samtidig kan få hævn over sin gamle bande, der myrdede kvinden han elskede, er det godt. Men banden vil også have fat i pengene - og politiet er lige i hælene af Ruby og Quentin.

Francis Veber, som fx også lavede den amerikanske udgave af "3 På Flugt" (Les Fugitifs), har her sammensat Gérard Depardieu og Jean Reno, hvilket giver en del sjove episoder for en barsk Reno over for en naiv Depardieu er nu ikke en helt dårlig kombination, men da filmens hisorie ikke er særlig god falder filmen som helhed i karakter.

Movie 5/10
Video 5/10
Audio 5/10
---------------------------------------

*** Den Som Elsker Meget - Udretter Meget ! ***

Skriv ny kommentar: