Jeg er for doven til at gå tilbage i tråden for at se om dette er et endnu bedre tilbud, men igen fås Bruichladdich Rocks 10 år for 179 kr. I Fakta. Dog er der måske grund til at være varsom her får den 3/10:
Jeg har fået en whisky af mine forældre, har dog ikke smagt den endnu, men vil bare høre jeres mening om den hvis i kender den? Jeg har ikke så meget forstand på whisky. Det er denne her http://www.forpeatsake.com/Ballantine's/Ballantine...
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Var til fødselsag igår og fik et par gode ting bla. Caol ila 18 år og en Talisker 18 år sidtnævnte havde jeg dog mistanke om havde stået åben i lang tid.
#146 Ballantines ganske fin på en sommeraften med lidt is i. Du kan også blande den op med danskvand, så det bliver en highball.
Jeg vil dog ikke drikke det helt uden is eller andet, da det er en "ung" whisky, som brænder mere i munden end gamle single malts.
Jeg er lige kommet tilbage fra Japan med en yoichi 10, hakushu 10, taketsuru (vatted malt) 10 med i kufferten. Derudover fandt jeg en blommevin, der er modnet på yamazaki-whiskytønder, og en flaske shochu-brændevin.
#147 Jeg har kun prøvet 12eren af Caol Ila, men jeg kan forestille mig, at den bliver bedre og "rundere" i smagen med alderen. Spændende :)
#141 jessup 12 år siden
#142 jessup 12 år siden
http://whisky-world.net/anmeldelser/bruichladdich-...
Her mere ros:
http://www.connosr.com/reviews/bruichladdich/bruic...
#143 jessup 12 år siden
#144 MOVIE1000 12 år siden
Jeg har fået en whisky af mine forældre, har dog ikke smagt den endnu, men vil bare høre jeres mening om den hvis i kender den? Jeg har ikke så meget forstand på whisky.
Det er denne her http://www.forpeatsake.com/Ballantine's/Ballantine...
#145 chronaden 12 år siden
#146 MOVIE1000 12 år siden
Kan den bruges til andre ting?
Hvis man drikker den for sig selv, skal dens å på køl elelr skal der is i?
#147 jessup 12 år siden
#148 mr gaijin 12 år siden
Jeg vil dog ikke drikke det helt uden is eller andet, da det er en "ung" whisky, som brænder mere i munden end gamle single malts.
Jeg er lige kommet tilbage fra Japan med en yoichi 10, hakushu 10, taketsuru (vatted malt) 10 med i kufferten. Derudover fandt jeg en blommevin, der er modnet på yamazaki-whiskytønder, og en flaske shochu-brændevin.
#147 Jeg har kun prøvet 12eren af Caol Ila, men jeg kan forestille mig, at den bliver bedre og "rundere" i smagen med alderen. Spændende :)
#149 jessup 12 år siden
Har fået blommevin engang som aperitif - det var gode sager. En god høst du havde med hjem. Er du også til de japanske køkkenknive?
#150 mr gaijin 12 år siden