James McAvoy vender tilbage til “X-Men”-universet som Professor X i “The New Mutants”. Det samme ser nu ud til også at være tilfældet med Mystique og Magneto spillet af henholdsvis Jennifer Lawrence og Michael Fassbender. Fox-Marvel forventer dem således tilbage til den syvende “X-Men”-film med titlen “Dark Phoenix”.

Læs også: Officielt: “X-Men 7” bliver reboot af “Dark Phoenix”

X-Men: Apocalypse” var ellers den sidste film i kontrakten for alle de store “X-Men”-stjerner som James McAvoy, Jennifer Lawrence og Michael Fassbender.

Alligevel forventer “Dark Phoenix”-producent Hutch Parker både Magneto og Mystique tilbage til næste “X-Men”-kapitel:

”Jeg vil helst ikke bekræfte nogle af dem officielt, men ja, den nuværende historie, vi arbejder på, har den gruppe involveret såvel som nogle af de yngre karakterer, vi introducerede sidste gang,” siger Parker til Cinemablend.

Michael Fassbender åbner også selv op for en tilbagevenden til Magneto-rollen i et interview med Josh Horowitz, hvilket forstærker sandsynligheden for, at det kommer til at ske.

“Dark Phoenix” bliver som bekendt et nyt take på handlingen fra “X-Men: The Last Stand”, hvor Jean Grey forvandles til den onde Phoenix.

Det forventes, at Sophie Turner returnerer i rollen som Jean Grey, men som dog næppe bliver en enlig hovedrolle, hvis altså navne som Jennifer Lawrence og Michael Fassbender endeligt skal overtales til at vende tilbage.

“X-Men: Dark Phoenix” får premiere d. 2. november i 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: