Dwayne Johnson og Vin Diesel er stadig uvenner – uvist om Johnson medvirker i “Fast and Furious 9”.

De blev uvenner i forbindelse med “Fast and Furious 8”. To store mænd med to store egoer, der gjorde tingene på hver deres måde.

Derfor havde Dwayne Johnson og Vin Diesel ingen scener sammen i “Fast 8”, men blev holdt adskilt – og sådan fortsatte det på presse-turnéen for den ottende “Fast and Furious”-film.

I 2017 blev det så meldt ud, at de havde begravet stridsøksen – nu ville både Diesel og Johnson vende tilbage til “Fast 9”.

Men det var løgn – Johnson er på ingen måde blevet gode venner med Diesel. Så han ved ikke, om han vender tilbage:

”Jeg er ikke sikker. Lige nu koncentrerer jeg mig om at lave spinoff-filmen så godt, som jeg kan, men jeg ønsker ham alt det bedste, og der er intet ondt blod… Faktisk, du kan slette den sidste del om ‘intet ondt blod’,” siger Johnson til Rolling Stone.

Fjendskabet blussede angiveligt op igen, da det blev annonceret, at “Fast 9” bliver skubbet ud i fremtiden til fordel for et “Fast”-spinoff med Dwayne Johnson og Jason Statham i “Fast”-rollerne som Hobbs og Shaw.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 [ikke godkendt bruger] 4 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#2 filmz-joakim593 4 år siden

Nu ville jeg på ingen måde virke provokerende, eller Johnson_fanclub medlem agtig. Men... Hvis ikke det var fordi de fik ham med i 5eren så tror jeg personligt at serien var død..
Og igen det er blot min holdning....
Gravatar

#3 Kim Pedersen 4 år siden

På ovenstående grundlag er fremtiden på ingen måde uvis for "Furious 9". Den får premiere 10. april 2020, med eller uden The Rock.
Endnu en tåbelig Kig Ind-overskrift i Filmz.
Gravatar

#4 Mejse 4 år siden

#3 dens fremtid involvere jo altså mere end om den får premiere eller ej.
Gravatar

#5 Justin 4 år siden

Tyler Durden (1) skrev:
Så smid Dwayne Johnson ud af det univers. Det tilhører Vin Diesel. Det er hans fortjeneste at det eksistere i det hele taget.


Helt enig,
Vin Dielsel der kører vildt i vilde biler, alt andet kan udskiftes efter behov

Skriv ny kommentar: