Beijing Film Bureau indfører vilde krav for biograferne – frygter covid-19.

Den dræbende coronavirus tager ikke kun livet af mennesker, men også billetsalget i verdens næststørste biografland.

De fleste biografer i Kina holder aktuelt lukket på grund af covid-19-krisen, men når de igen åbner, kan de se frem til at blive mødt med en række ekstreme statslige krav.

Biograf-ejerne skal således for fremtiden desinficere alle biografsale efter hver eneste visning.

Samtidig skal alle biografgæster registreres ved navn og kontaktinformation i biografen, der også skal måle gæsternes temperatur, ligesom alle film skal ses iført en maske.

Læs også ‘Den dræbende coronavirus slagter billetsalget i Kinas biografer‘.


Vis kommentarer (45)
Gravatar

#31 FelixtheAvenger 3 måneder siden

#30 Jorden er jo faktisk rund. Og desuden indeholder "The Shining" så mange referencer til da Stanley Kubrick iscenesatte månelandingen.

Men det har intet at gøre med den fortsatte diskussion.
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#32 Blandet Landhandel 3 måneder siden

Hvor køber i jeres lsd henne?
Gravatar

#33 Ryder666 3 måneder siden

Da jeg var en bette knægt, ønskede jeg mig helvede på jorden.

Guess what, my wish came true ;-)
Gravatar

#34 MacGuffin 3 måneder siden

Så ingen håndfaste beviser, bare munddiarré.
Gravatar

#35 Reborn Sith 3 måneder siden

Jeg har en hamster, som kun spiser grøn ost fra månen.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#36 Bishop 3 måneder siden

#31
Hvad får dig til at tro at månelandingen var iscenesat?
Gravatar

#37 SublimeKen 3 måneder siden

Jeg har aldrig troet på astrologi, men en spøjs undersøgelse der blev lavet af hardcore skeptikere engang i 90'erne tror jeg det var, producerede resultater som viste at der var en stærk sammenhæng mellem det at være fænomenal til basket ball, og hvilken specifik måned man var født i. Skeptikerne forklarede det som en tilfældighed, om end meget sjælden tilfældighed.

Jeg ved ikke rigtig om jeg tror på, at der er noget sandhed i astrologi bag den retarderede overflade, men en ting jeg på ingen måde tror på, er den såkaldte månedlige/årlige lommepsykologi, og generelle forudsigelser som kan passe på alle, som astrologer spytter ud.

#30

Haha, Kim Pedersen brugte præcis samme argument engang herinde, med præcis samme fejl med den runde jord. Nu hvor vi alligevel er i gang med konspirationsteorier, så vil jeg gentage den der antager du rent faktisk er Kim Pedersen. Den ser jeg i hvert fald som mere plausibel end nogen af de andre teorier her!
Gravatar

#38 Ryder666 3 måneder siden

Et bevis, dog ikke relateret til denne nyhed, men synes det var vildt nok at nævne.

Jeg kom en gang med et forslag til hvordan en række Metallica koncerter kunne opnå de godt 50.000 mennesker, der normalt er kapacitet for udendørs koncerter, ved at afholde minimum 5 intim-koncerter næsten i træk med plads til knap 10.000 mennesker pr dag i forum, København. Det endte med at blive en realitet. Eneste minus var, at jeg var forhindret i, selv at deltage. Kom dog af med billetten, til den ene af koncerterne, selvom det var planen at komme med til alle. Fik ikke købt billet til samtlige.

Fortryder dog intet, knowing what i know now... Synes bare det var lidt vildt at endnu en drøm næsten gik helt i opfyldelse.

Og nå jo, så mødte jeg jo også Rutger Hauer, inden han gik bort for knap 9 år siden. Det var også en drøm...

Og angående Metallica, så foreslog jeg det på blackmarkets forum, for noget tid siden, længe før koncerterne blev officielle.
Gravatar

#39 Mejse 3 måneder siden

#38 tror lige du må forklare hvordan det er bevis for noget :D
Gravatar

#40 Ryder666 3 måneder siden

Mejse (39) skrev:
#38 tror lige du må forklare hvordan det er bevis for noget :D


Det ville ha været et bevis, hvis det ikke var fordi at blackmarket sitet nu ikke længere eksisterer....for der ville man kunne se at det også beviste at mine drømme ofte går i opfyldelse. Så ville man kunne ha foretaget noget research...hvis tråden stadigt eksisterede.

Jeg tvivler dog på, at det er mig med evnerne....selvom nogen engang forsøgte at bilde mig det ind, under en koncert med KISS...

Jeg har dog en snert af skepticisme, da jeg ikke har helt styr på, hvordan det hele fungerer. Men, er dog helt selv, kommet skridt nærmere på noget der har foregået siden 1988, tror jeg det var, jeg kom med ønsket om Helvede på jorden. Var i hvert fald ikke særligt gammel. Havde vist også et tryllesæt, men om det skulle være forbundet til en form for magi...who knows? Hvilken logisk forklaring, skulle det ellers være?!?!

Skriv ny kommentar: