Dwayne Johnson, Bruce Willis og resten af Joe-holdet fra “G.I. Joe – Gengældelsen” indtog hen over påsken biograferne verden over, hvor filmen blev et kæmpe hit.

Se også: Actionfyldt ny trailer til “G.I. Joe – Gengældelsen”.

“G.I. Joe – Gengældelsen” formåede at hive hele 131 mio. dollars hjem på verdensbasis ud fra et budget på 130 mio., hvilket var så god en start, at filmselskabet allerede har givet grønt lys til en tredje film i actionfranchisen.

Det er endnu uvist, hvem der vil vende tilbage i “G.I. Joe 3”, eller hvornår filmen forventes klar – men på vej, det er den.

Til sammenligning indtjente “G.I. Joe – The Rise of Cobra” omtrent 90 mio. dollars på verdensplan i sin åbningsweekend, hvoraf den internationale indtjening var langt lavere end efterfølgerens, mens den i USA faktisk var en anelse større. “G.I. Joe – The Rise of Cobra” kostede dog samtidig hele 45 mio. dollars mere end “G.I. Joe – Gengældelsen” at lave, hvorfor sidstnævnte allerede er på vej til at blive langt mere profitabel.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 PredatorX 7 år siden

Inden Dredd fortsættelse, men endnu en af det her lort. Fordømt!
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#2 Mister Marvel 7 år siden

jeg forstår godt din fortvivelse, og jeg fatter det heller ikke, men det viser desværre at film hvor action ikke er i højsæde, de daler i interesse, men når det er modsat, så brager det derud af.

Men formentlig kommer der kun 1 til at denne slags film, og så sikker en reboot:-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#3 Mister Marvel 7 år siden

men hvor er det synd at det kun handler om dollars, og ikke handling, fordi handlingen mangler helt klart i disse film og ja, det vil vove at påstå at GIJ: R. , også mangler, og hermed mener handling med mening, og ikke bare handling med ACTION .
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#4 Kviesgaard 7 år siden

Ok jeg indrømmer min skyld.

Jeg så G. I. Joe Retaliation i biografen. Derved har jeg desværre også bidraget til dens økonomiske succes.

Det beklager jeg.

Jeg har også set Judge Dreed i biografen.

Er det muligt, at blive tilgivet?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#5 BB Filmproduktion 7 år siden

Hej Kasper,

Tak for updaten! Du kan godt sige at filmen har "hevet 131 mio. dollars hjem" på et $130-135 mio. budget (IMdB skriver vist $135 mio.) – men de $131 mio. er langt fra filmens netto-indtjening i skrivende stund. Ja, filmen har pt. haft rå box office indtægter ("grosses") på $131 mio. Men dét tal inkludere også biografernes del af indtægten samt store reklameudgifter (P&As) i forbindelse med premiere.

Lige nu ligger den altså til et underskud på omkring $65 mio. (den er slet ikke færdig i biograferne, så lad os se hvad det endelige tal faktisk bliver). Men oveni biografindtægterne kommer så Blu-ray & DVD salg, udlejning, streaming, globalt TV salg etc. – samt, selvfølgelig, indtjening på G.I. Joe legetøj, T-shirts, fastfood menuer osv.

Laver man nr. 3 i serien fordi nr. 2 er et kæmpe hit? Måske, men ikke nødvendigvis. Det kan bare være fordi man tænker langsigtet og ønsker at etablere G.I. Joe som et stærkt globalt brand. Man har allerede investeret over $300 mio. i det brand, i form af budgettet på de første to film, så man antager nok, at det i tiltagende grad blive let at tjene budgettet hjem på fremtidige film. Hvis det holder, så kommer der nok også nr. 4, 5, 6...

Mvh.
Christian B
Producer - Bird & Beenfeldt Filmproduktion
http://birdbeenfeldt.dk/filmselskab.html

Bird & Beenfeldt Filmproduktion - http://birdbeenfeldt.dk
Gravatar

#6 SiniSael 7 år siden

#4 kun hvis du rejser tilbage i tiden og ser Dredd 2 gange mere ;)
Gravatar

#7 Jach 7 år siden

SiniSael (6) skrev:
#4 kun hvis du rejser tilbage i tiden og ser Dredd 2 gange mere ;)

Enig :D
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#8 danish99 7 år siden

Dredd var også skod det var bare skyderi i en tom bygning. Denne her var bare en 2er og ikke andet.
King

Skriv ny kommentar: