En flok håbefulde immigranter er på gyngende grund i den nyeste trailer til “Dark”-skabernes næste mystiske serie “1899”.

“Dark”-skabere Jantje Friese og Baran bo Odar har fundet sig godt til rette i sci-fi-mysteriegenren, som hos Netflix inden længe byder velkommen til en dyster ny tilføjelse: “1899”.

Den kommende serie følger en flok europæiske immigranter på dampskibet Kerberos med kurs mod New York City. Da man støder på det tilsyneladende forsvundne skib Prometheus drivende rundt på havet, står skibets passagerer og besætning dog over for deres livs største mareridt.

Læs også: “‘The Umbrella Academy’ får sin fjerde og sidste sæson på Netflix”

Traileren teaser et mindfuck af en serie, og det er svært at sige, præcist hvad det er, der foregår – især når det kommer til den gådefulde trekant, som tydeligvis kommer til at spille en stor rolle for historien. Du kan se traileren herunder.

På rollelisten finder vi noget af en smeltedigel, der blandt andre inkluderer engelske Emily Beecham (“Little Joe”) og Anton Lesser (“Game of Thrones”), waliske Aneurin Barnard (“Dunkirk”), tyske Andreas Pietschmann (“Dark”) og polske Maciej Musiał (“The Witcher”).

Serien har også et stort dansk islæt med både Lucas Lynggaard Tønnesen (“The Rain”), Martin Greis-Rosenthal (“Krøniken”), Maria Erwolter (“Pusher II”), Clara Rosager (“Før Frosten”) og Alexandre Willaume (“Equinox”).

“1899” får premiere på Netflix den 17. november.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 [ikke godkendt bruger] 4 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
Gravatar

#2 jake51 4 måneder siden

"Dark får premiere på Netflix den 17. november."
Mon ikke du mener, at 1899 får premiere der ; )

Skriv ny kommentar: