Advarsel! Spoilers for “Black Adam” forude.

 

Nu har vi det endelig fra hestens egen mule: Henry Cavill er tilbage som Superman, og det er i form af meget mere end bare en cameo.

“Jeg er tilbage som Superman”. Det bliver næppe meget mere tydeligt.

I et nyt Instagram-opslag har Cavill officielt bekræftet, hvad mange fans længe har haft på fornemmelsen. Han er langt om længe tilbage i rollen som den blårøde superhelt, hvilket man også selv har oplevet, hvis man har været inde at se Dwayne Johnsons “Black Adam”, der fik premiere den 19. oktober.

Du kan se Cavills Instagram-opslag lige her.

Dog er det ikke bare i en cameo, vi får lov at se ham optræde fremover. Som han selv siger i videoen, er hans “Black Adam”-optræden og det billede, som han har vedhæftet i opslaget, “blot en meget lille smagsprøve på det, der kommer.”

En af de projekter, vi sandsynligvis kan forvente at se Cavills Superman i i fremtiden, er en “Man of Steel”-fortsættelse. Her har Warner Bros.-ledere Pam Abdy og Michael de Luca nemlig ønsket at se Cavill tilbage i den ledende rolle, og man har da også producer Charles Roven med om bord. Der er dog i skrivende stund hverken en instruktør eller forfatter med på projektet.

Læs også: “‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’-trailer tager os på en kosmisk rejse til et univers under vores eget”

Black Adam-skuespilleren Johnson har også selv advokeret for, at man burde lave en “Black Adam vs. Superman”-film. Det er dog ikke et projekt, der officielt er under udvikling.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 The_Corrector 1 år siden

Tak for en ikke særlig tydelig spoiler omkring Black Adam!
Den burde have været skrevet med stor fed skrift, i stedet for at være skjult med småt under billedet!

Skriv ny kommentar: