Lidt overraskende har komikeren Zach Galifianakis fået lov til at interviewe præsident Barack Obama. Det har han gjort på satiresiden Funny or Die, og det er der kommet et særdeles morsomt indslag ud af.

Se også: Steven Spielberg laver film om Barack Obama. Sådan da…

I interviewet kan du se Zach Galifianakis og Barack Obama snakke om alt lige fra amerikanernes offentlige sygesikring til situationen i “North Ikea”. Obama er heller ikke bleg for også at gøre grin med Galifianakis, og han påpeger i den forbindelse “Tømmermænd tur-retur”s manglende succes.

Så hvis du har brug for et godt grin på en kedelig onsdag, så er det bare med at tjekke videoen ud.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Patriarch 9 år siden

Smart :)
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 Snipp 9 år siden

Jeg kan ikke lige se en film nyhed i dette???
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#3 Mads83 9 år siden

For kalkulerende imo. og dermed ikke sjovt. I baggrunden har sikkert stået 25 screenwriters & 25 MIB's for at sikre at alt bliver kørt according to protocol...The Frank Underwood style!
Gravatar

#4 Roxtaf 9 år siden

@ #2 Nej ikke meget filmnyhed i det ud over at det er en skuespiller der er den ene part her.

@ #3 Ja det er 100 % koordineret og planlagt, hvis du hopper på funny or die og ser på de andre "Between two ferns" vil du nu hurtigt finde at det ikke kan være andet. Nogle af dem er sågar fanktisk okay sjove, på trods af at man hurtigt bliver fyldt til randen af Zachs falske idioti hvis man ikke passer på.

Alt i alt vil jeg dog sige at det afsnit her tjente en rigtig god sag og dermed ikke rigtigt kan kaldes noget dårligt :)

Skriv ny kommentar: