Den 53-årige komiker og skuespiller vender tilbage til Disney for første gang siden 2018.

The Hollywood Reporter rapporterer, at Zach Galifianakis kommer til at spille med i den kommende live-action-adaption af animationsfilmen “Lilo & Stitch”. Hvilken rolle Galifianakis spiller i filmen, er ikke udmeldt. Disney holder kortene tæt ind til kroppen, og det samme gælder med resten af castet. Lige nu skulle der være en større undersøgelse i gang for at finde den rette person til at spille pigen, Lilo. Hvad der indtil videre er sikkert, er karakteren Stitch, som udformes grafisk.

Annonceringen er første gang i lang tid, vi får Zach Galifianakis at se foran kameraet i en film. Sidste gang var han med i Disney’s “A Wrinkle in time”, som udkom i 2018. Ellers har komikeren været kendt i 00’erne og 10’erne for sine roller som barnlig voksen i “Hangover”-trilogien og “Due Date” med Robert Downey Jr..

Læs også: “Will Ferrell og Jamie Foxx går i hundene: Se trailer til ‘Strays'”

I mellemtiden har Galifianakis lagt sine kræfter andre steder; han har blandt andet leveret stemmeskuespil til “The Lego Batman Movie” og “Bob’s Burgers”. Desuden har Galifianikas haft hovedrollen i serien “Baskets”, som han også har instrueret og skrevet manuskript til.

Premieredatoen til live-action-udgaven af “Lilo & Stitch” er endnu ikke annonceret. Filmen instrueres af Dean Fleischer-Camp (“Marcel the Shell with Shoes On”), og manuskriptet leveres af Chris Kekaniokalani Bright.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: