Det er få formaliteter tilbage, som adskiller stemmeskuespilleren, fra at træde ind i boksen og sige ‘Ohana means family’ endnu engang.

Chris Sanders, instruktøren på den oprindelige “Lilo & Stitch”-animationsfilm og tv-serien på Hawaii, kommer til at lægge stemme til den blå mutant, Stitch, som han gjorde i de tidligere produktioner. Længe har der været spekulationer, om Sanders ville vende tilbage til rollen i forbindelse med den nye adaptering. Selv har han udtalt sidste år, at han ikke er blevet kontaktet, men det er der så gjort noget ved nu.

Rollelisten er snart ved at være fuldendt for den kommende Disney-film. Zach Galifianakis er blevet castet til rumvæsenforskeren Jumba. Makkeren til Jumba, Pleakley, er også blevet levendegjort i form af Billy Magnussen (“No Time to Die”). Skuespilleren til Lilo er også fundet: Debutanten Maia Kealoha kommer til at spille den lille eventyrlystne pige. Hendes storesøster Nani bliver spillet af Sydney Agudong, som er begyndt at få en del roller de sidste par år i eksempelvis “On my Block” og “Infamously in Love”. “The White Lotus”-skuespilleren Tia Carrere er også blevet castet.

Filmen har endnu ikke fået en specifik premieredato. Dog rygtes det, at filmen udkommer i 2024.

Disney har allerede plottet en del datoer i kalenderen for kommende udgivelser; med og uden navn. Se den herVis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: