Først var det “The X-Files”-stjernen Gillian Anderson, der meddelte verden, at hun gerne ville være den første kvindelige Agent 007. Nu melder en ny kvinde sig så på banen i kampen om Bond-tronen.

Se også: Tom Hiddleston har indledt samtaler om at blive den næste James Bond

Det er Emilia Clarke, der bedst er kendt som Daenerys Targaryen fra “Game of Thrones”, som nu erklærer, at hun gerne vil være den første Bond, Jane Bond:

”Jeg vil elske at spille Jane Bond. Her ville min foretrukne mandlige medspiller være Leonardo DiCaprio. Det er der ingen tvivl om,” siger Clarke til Daily Star.

Det ser dog umiddelbart ud til, at det hverken bliver Gillian Anderson eller Emilia Clarke, der bliver den næste Bond. Derimod har Tom Hiddleston angiveligt indledt samtaler om rollen i “Bond 25”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 SiniSael 5 år siden

STOP!!!

Jeg vil gerne se et kvindeligt take på James Bond eller Jane Bond - jeg er åben for ideen.

MEN Emilia Clarke?!?! Gillian Anderson giver 1000 gange mere mening - Selv Helen Mirren gør selv i hendes senalder af over 50.

OG leo di crappio? Kan han for helvede ikke stoppe med at lave film efter han fik sin trøste oscar.

Emilia Clarke er totalt talentløs og lever kun på hype af GoT - Hollywood - Sats nu for helvede uden for serie boksen bare en gang imellem!
Gravatar

#2 MartinEH 5 år siden

Tja... man skal vel så have en "Bond-boy", der udvælges på samme kriterier for at ligestille debatten :-)

Og kan kun være enig med #1 - hellere en som Gillian Anderson - med hendes præstation i Hannibal, så kunne hun faktisk være et spændende valg for en kvindelig 007-agent.
Gravatar

#3 Clint 5 år siden

Hvorfor udnytter Hollywood ikke potentialet i at lave en rigtig god "Modesty Blaise" film? Så kan de lave en franchise ud af det.
Gravatar

#4 Geekalot 5 år siden

JEG VIL OGSÅ VÆRE BOND!!!!!
Gravatar

#5 bøttcher 5 år siden

#3 - du er da inde på noget af det rigtige.
Gravatar

#6 jonaspvideovidjo 5 år siden

#3 Den er jeg med på!
Gravatar

#7 atmorell 5 år siden

Kan godt lide hende, men hvorfor lige Bond? Find nu på noget nyt!
Gravatar

#8 Snipp 5 år siden

SiniSael (1) skrev:

OG leo di crappio? Kan han for helvede ikke stoppe med at lave film efter han fik sin trøste oscar.


Hov hov hov! Leo er en yderst god skuespiller og du skal sgu da ikke svine ham til. Den oscar var fuld ud fortjent! Det var sgu da ikke en trøste. Hvem var bedre i dine øjne da?
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#9 SublimeKen 5 år siden

#8

Tom Hardy i samme film.. Plejer nu godt at kunne lide Leo, men der var nu intet specielt ved hans rolle i The Revenant. Han spillede bare en gryntende version af sig selv. Synes helt klart at han har haft bedre roller. Men med det sagt, var der vist ikke andre der gjorde det meget bedre i samme kategori i år, så vidt jeg kan huske. Har dog ikke set Trumbo endnu.
Gravatar

#10 Geekalot 5 år siden

#8 den var ikke fortjent... at han skulle have haft en for længe siden er en anden sag. Men syntes langt fra at hans rolle i the revanant var hans bedste.

Skriv ny kommentar: