“Game of Thrones”-prequel-serien “House of the Dragon” er langt om længe gået i produktion, og ifølge Deadline sigter serien efter premiere i 2022.

Det er snart to år siden, den ekstremt populære serie “Game of Thrones” kom til en for mange fans skuffende og forhastet konklusion, der sagtens kunne have brugt flere episoders opbygning.

Nu udvider HBO det unægteligt fængende og fantasifulde univers med “House of the Dragon”, der skabes af George R.R. Martin, Ryan Condal og Miguel Sapochnik. Selvom den førstnævnte er forfatteren af bogen “Fire & Blood”, som serien er baseret på, er det de to sidstnævnte, der fungerer som seriens showrunnere.

Læs også: “‘Game of Thrones’ får yderligere tre prequel-serier”

Serien foregår 300 år før plotlinjen, vi fulgte i “Game of Thrones”. Den her gang ligger fokus på House Targaryen. Seriens største roller udgøres af Paddy Considine som Viserys Targaryen, Olivia Cooke som Alicent Hightower, Emma D’Arcy som Rhaenyra Targaryen, Matt Smith som Daemon Targaryen og Steve Toussaint som Corlys Velaryon alias Sea Snake.

Begyndelsen af “House of the Dragon”-produktionen betyder forhåbentlig, at der ikke går alt for længe, før vi får mere nyt om den kommende serie. Vi holder jer i hvert fald opdateret.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: