“Game of Thrones”-skaber er vild med danske tv-serier

At vi i Danmark elsker amerikanske tv-serier, kan snart ikke komme som en overraskelse. Men at kendte amerikanske tv-skabere også bruger deres tid på at se vores serier, er bestemt ikke noget, vi tager for givet. Det er dog ikke desto mindre tilfældet.

Se også: Bliv klar til den nye sæson af “Game of Thrones” med ny video

David Benioff, der står bag den uhyre populære fantasyserie “Game of Thrones”, blev nemlig for nyligt bedt om at fremhæve et par undervurderede tv-serier, og i den forbindelse nævnte han hele to danske produktioner.

Benioff fortæller, at han er decideret besat af “Borgen” med Sidste Babett Knudsen. Også “Klovn” fik et par positive ord med på vejen. Benioff siger, at han finder serien utrolig morsom, og at han har svært ved at begribe de ekstreme ting, der finder i sted i serien. Benioffs kollega D.B. Weiss, som også har været med til at skabe “Game of Thrones”, tilføjer i den forbindelse, at man nærmest ville blive arresteret for at lave “Klovn”-filmen” i USA.

Mens både “Borgen” og “Klovn” er afsluttede kapitler, så kan vi glæde os over, at fjerde sæson af “Game of Thrones” får premiere om en lille måneds tid. Den 7. april, helt præcist, vil første afsnit i den nye sæson kunne ses på HBO Nordic.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Kyllingebenet 7 år siden

Det gik lidt stærkt at få nyheden op? ;)
Mental striptease..
Gravatar

#2 Ulver 7 år siden

#1 Gik det lidt stærkt med at kommentere? :D

Skriv ny kommentar: