Netflix har godt gang i serieproduktionen for tiden. Første afsnit i Robert Rodriguez’ “From Dusk Till Dawn”-serie har netop fået premiere, og nu kan Netflix så annoncere, at de i samarbejde med Dreamworks er på vej med hele tre animationsserier.

Se også: Nyt på Netflix: From Dusk till Dawn Deluxe-serie

Det drejer sig om serien “Den bestøvlede kat”, der handler om den farverige karakter fra “Shrek”-serien. Også en karakter fra “Madagascar”-filmene får sin egen tv-serie. Det bliver lemurkongen Julian, som snart vil kunne ses i serien “Kong Julian”. Sidst men ikke mindst er der også et reboot af serien “VeggieTales” på vej. Serien, der handler om en række talende grøntsager, kommer til at få titlen “VeggieTales in the House”.

De tre tv-serier vil ramme Netflix i slutningen af 2014, men hvis du ikke kan vente så længe, så er der også nye afsnit af animationsserien “Turbo FAST” på vej. Afsnittene vil kunne streames på Netflix fra den 4. april.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Giraffen 8 år siden

Yay flere "skjulte" reklamer på filmz!
Gravatar

#2 Nagash 8 år siden

Giraffen (1) skrev:
Yay flere "skjulte" reklamer på filmz!

Betegner du dem som reklamer, fordi de ikke er relevante for Filmz' læsere?

OT: Hvorfor står der ny Shrek-serie på vej på forsiden, når det i nyheden viser sig, at det er en Puss in Boots-serie? Det er lidt misvisende. I en Shrek-serie vil Shrek og Donkey være hovedpersoner, mens Puss vil være bifigur. Jeg nåede egentlig at blive lidt skuffet, selvom Puss in Boots var en udmærket film.
Gravatar

#3 knipsknips 8 år siden

Det er da en fin service, at oplyse hvad der i fremtiden kommer på en streaming tjeneste. Er det så også skjult reklame, at vise trailers til kommende biograf film?
Gravatar

#4 Kruse 8 år siden

Giraffen (1) skrev:
Yay flere "skjulte" reklamer på filmz!


Hvordan er det lige at du mener det adskiller sig fra når de skriver nyheder om kommende tv-serier på HBO eller en tv-serie om "The Flash" på CW eller den kommende serie "Gotham" eller de mange andre tv-serie nyheder?
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

Skriv ny kommentar: