Siden premieren på “The Dark Knight” har der været nærmest uendelige spekulationer omkring en eventuel tredje film fra Christopher Nolans side om den kappeklædte kriminalitetsbekæmper, Batman, spillet af Christian Bale. Nu ser det ud som om, at de første tegn på en ny film er ved at dukke op.

Gary Oldman, der i “Batman”-filmene spiller rollen som politikommissær Jim Gordon, kunne nemlig ved dette års Comic Con, afsløre lidt om hvordan, status tager sig ud på den nye film.

”Vi starter optagelser næste år,” udtaler Oldman. ”Dette betyder, at filmen ikke vil udkomme før om to år. Men I hørte ikke dette her fra mig!”

Det vides endnu ikke, hvilken skurk, som historien i den mulige tredje “Batman”-film, vil tage udgangspunkt i. Udover Gary Oldman forventes det, at Michael Caine og Morgan Freeman vil være tilbage – og selvfølgelig Christian Bale som Batmans alter ego Bruce Wayne.Vis kommentarer (81)
Gravatar

#11 filmz-Utyske 14 år siden

Den eneste ulempe ved at der kommer en ny film, er at hele hysteriet omkring Ledger blusser op igen, hvis man vælger at bruge på Jokeren på en eller anden måde.

#1 - Rent faktisk er Kristen Bell et virkelig fornuftigt bud på Harley Quinn, hvis det skal være.

Jeg vil dog hellere se hende i dette kostume: http://i190.photobucket.com/albums/z108/Stockhouse...
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#12 Baby Strong 14 år siden

#6 Imo var der flere ting der failede i Begins. Bl.a. de åndsvage "sjove"/"smarte" kommentarer som "Nice coat" osv. Slutningen haltede også en del. Men hver vores mening ;-)


Gravatar

#13 filmz-ab 14 år siden

#7

Glæder mig også mere til inception, fordi jeg tvivler på Nolan kan gøre det "igen" med endnu en batman film, men hvis en kan, så er det jo ham. Derfor virker inception mere interessant.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#14 nygaardpetersen 14 år siden

Læste i Stiftiende at Johnny Depp allerede havde skrevet under på at spille the riddler i næste batman-film. Tvivler dog meget på at det er officelt.
Gravatar

#15 tranberg 14 år siden

Dejlig nyhed.
Nu er det bare at håbe på Depp!
The end is closest to the beginning
Gravatar

#16 Christian Voldborg 14 år siden

Det rygte med Depp passer ikke. Depp har givet udtryk for at spille The Riddler, hvis han endte med at blive tilbudt rollen.

Personligt vil jeg ikke blande mig i castingen af filmen. Christopher Nolan snød alle, da han i sin tid valgte Heath Ledger til Joker-rollen. Jeg kan personligt huske både nyheden, da han blev annonceret, og da det første officielle billede af Jokeren dukkede op på nettet. Ingen har vel glemt hvor perfekt Heath Ledger spillede den rolle, vel? Jeg har derfor stor tiltro til Nolan. Han vælger skam altid de bedste skuespillere i Hollywood: Guy Pearce, Robin Williams, Al Pacino, Hilary Swank, Christian Bale, Liam Neeson, Morgan Freeman, Gary Oldman, Cillian Murphy, Michael Caine, Hugh Jackman, Aaron Eckhart - og snart Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page og Marion Cotillard. Sikke da en liste af A-listers han har arbejdet sammen med på blot 10 år!
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#17 filmz-OutOfSight 14 år siden

#7 Du skal nok regne med at # 6 er klar over det.. Jeg er enig med ham i det er ret hurtigt de er på banen igen, hvis der er hold i dette rygte.. At starte maskineriet op igen fordi fan's skriger på det, virker en anelse useriøst.. Men Nolan skal i hvert fald have en chance uanset hvad der sker.. Hvis den "kun" bliver lige så god som Batman Begins vil det stadig holde.

Tja.. At caste Johnny Depp som The Riddler er så oplagt jeg håber de ikke gør det... Det lugter langt væk af : Jokeren var god, men det kan vist ikke lade sig gøre... Så hvad er det næst bedste..? "The Riddler" ... Hvem spiller særprægede roller..? Johnny Depp.. Det er et armatør forslag, og virker allerede som en cliche.. De skal finde en skuespiller vi aldrig ville have drømt om.. Ligesom Heath.. (Den var der sgu ikke nogen der havde set komme..)

Harley Quinn kan på ingen måde bære skurke rollen selv.. Og Hende + The Riddler vil ligeledes være at sælge totalt ud.. Det lugter langt væk af fan ideer, og det holder bare ikke..

Uanset hvad, skal det i hvert fald nok blive en fremragende film og jeg er klar når den rammer os. Og jeg glæder mig til Inception.. Nolan er et lys i en mørk mørk tid..
Gravatar

#18 Riqon 14 år siden

Christian Voldborg (16) skrev:
Personligt vil jeg ikke blande mig i castingen af filmen. Christopher Nolan snød alle, da han i sin tid valgte Heath Ledger til Joker-rollen. Jeg kan personligt huske både nyheden, da han blev annonceret, og da det første officielle billede af Jokeren dukkede op på nettet.


Nej, han snød ikke alle, og vi var rigtig mange, der havde positive forventninger til Ledger fra start af. Nolan har dog skuffet i sin casting før, f.eks. da han puttede pudderdukken Scarlett Johansson på rollelisten i The Prestige, og da han inkluderede Katie Holmes i den første Batmanfilm. Selvfølgelig går man ikke fejl i byen, når man inkluderer veteraner som Michael Caine og Morgan Freeman, men jeg tror enhver instruktør, der havde chancen for at arbejde med disse mennesker havde sagt ja, uden at de skal hædres for meget for deres castingevner. Det kan gå godt, eller det kan gå dårligt. Personligt ser jeg gerne en lidt yngre og lidt mindre kendt skuespiller til at påtage sig en skurkerolle i en ny Batmanfilm end lige Johnny Depp.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#19 filmz-ab 14 år siden

#18

Tjah, men du må da indrømme Nolan alligevel får så meget ud af sine skuespillere. Robin Williams, Hugh Jackman, Ledger, Guy Perce og stort set alle andre. For nogle af dem har han ligefrem udrettet mirakler. Mht. Katie Holmes og Scarlet, så var de bestemt ikke dårlige, men burde ha været andre, enig. Derfor synes jeg at Nolan er en sand mester til at caste og få det bedste frem i folk. Det kan der ikke være tvivl om.

Jeg gider ærligt ikke se Depp. Vil hellere se Hoffman eller også et mindre navn.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#20 tranberg 14 år siden

OutOfSight (17) skrev:
At caste Johnny Depp som The Riddler er så oplagt jeg håber de ikke gør det. Det er et armatør forslag, og virker allerede som en cliche...


Jeg kan sagtens se hvad du mener, OutofSight. Det er blevet et oplagt valg, efter rygtet har eksisteret i lang tid nu.

På den anden side er Johnny Depp en spektakulær og absolut fremragende kunstner, der formår at skabe noget helt unikt i hver rolle han får.
Det er langt fra et amatørforslag set med kvalitetsbevidste øjne, da Johnny Depp er een af de eneste skuespillere, der næsten er mere kunstner end Hollywood-actor.

Valget af Johnny Depp til en sådan en rolle er altså det modsatte af en kliché, da det ville betyde at det valg er overbrugt eller slidt - og hvorfor skulle det være det? Johnny Depp har aldrig haft en lignende skurkerolle og en sådan rolle ville være ny for ham, altså ikke en kliché.

Jeg kan godt se fordelene med at caste en mere ukendt skuespiller i en skurkerolle. Ulempen ved Johnny Depp er jo netop at han er for kendt; man vil kunne associere til andre af hans roller, hvilket jo er en dårlig ting. Det gode ved Ledger var at sank helt ind i rollen, fordi han aldrig har portratæret noget lignende.
Ulempen ved en mindre kendt skuespiller er jo talent og kvalitet. Heath Ledger og Johnny Depp var og er to skuespillere af højeste rang og jeg tror man skal lede længe efter mindre kendte skuespillere af samme kaliber.

OutOfSight (17) skrev:
Og jeg glæder mig til Inception.. Nolan er et lys i en mørk mørk tid..

Dét kan vi til gengæld være helt enige om. Jeg glæder mig mest til Inception, da det lyder som et suverænt projekt, der er mere i Nolan-brødrernes natur (Memento, The Prestige).
The end is closest to the beginning

Skriv ny kommentar: