Der har længe været planer om en filmatisering af den populære videospilsfranchise “Gears of War”. På et tidspunkt så det ud som om, at filmen var klar til at blive sat i produktion med Len Wiseman bag kameraet, hvorefter alt gik i stå – indtil nu.

Se også: Michael Fassbender får hovedrolle i spilfilmatiseringen “Assassin’s Creed”.

Gears of War”-filmen er nu blevet lagt i nye hænder, idet en ny producer er blevet fundet i Scott Stuber, der tidligere bl.a. har produceret film som “Ted” og “Safe House”.

Det originale “Gears of War”-spil udkom tilbage i 2006. Siden da er det blevet til to direkte efterfølgere såvel som en enkelt prequel, der udkom tidligere på året.

Der er endnu ikke tilknyttet nogen instruktør, manuskriptforfatter eller skuespillere til projektet, der formentlig vil blive sat op hos Universal Pictures.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 henrique406 11 år siden

Fedt, Gears of War er nok nogle af de fedeste FPS spil til dato. Så hvis bare filmen kan ramme den ekstremt voldelige stil med en masse blodsprøjt og vilde våben, er jeg mere end klar.
Gravatar

#2 henrique406 11 år siden

F
Gravatar

#3 Mr AC 11 år siden

Nick Chinlund kunne være et godt budt på en hovedrolle, hvis han talentet til det - udseendet synes jeg han har med sig.
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#4 Slettet Bruger [2596313554] 11 år siden

henrique406 (1) skrev:
Fedt, Gears of War er nok nogle af de fedeste FPS spil til dato.


Men, det er de jo ikke. Subjektivt vil jeg mene, at der er meget federe shooters derude, som ikke bare er det samme om og om igen, og fjerner vi det subjektive, så er "Gears of War" Third-person shooters, ikke First-person shooters. :)

Lidt flueknepperi og bortset fra det, kunne det faktisk blive en ok omgang action. :)
Gravatar

#5 jasser 11 år siden

Gears of War var da et meget underholdende spil. Og det har altid hældt mere op af interaktiv film end rendyrket spil med alle de cutscenes de smed i det, så det ville da egne sig fint til at blive til en film. Kunne blive en underholdende actionfilm, hvis de beholder den voldelige stil - og de cheesy one-liners er allerede på plads, så det er bare at følge op på dem der allerede er i spillet.
Gravatar

#6 Marco 11 år siden

http://www.imdb.com/name/nm1176985/?ref_=sr_1 kan være som Marcus Fonix.. ;-)
Gravatar

#7 raylewis 11 år siden

hverken chinlund eller bautista bliver brugt.jeg ville ikke blive overrasket hvis the rock snupper rollen.
Gravatar

#8 Snipp 11 år siden

Har ikke spillet Gears of War men jeg synes da det lyder spændende alligevel. Dog kunne jeg godt tænke mig at de lavede Deadspace :)
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#9 m!kkel 11 år siden

Som nok en af de største Gears of War fan frygter jeg lidt denne film.
Det sidste spil i rækken, som også er udviklet af People can fly og ikke Epic Games selv, er det svageste spil i serien.

Da Rod Fergusson og Cliffy B valgte at forlade Epic Games var det som en kniv i hjertet på mig. De to vigtigste personer bag Gears of War serien var lige pludselig væk.

Karen Traviss der samtidig har skrevet de officielle Gears of War bøger medvirkede heller ikke til manuskriptet på det seneste Gears of War spil.

Det hele er fuldstændigt gået fra hinanden, og Cliffy B udtalte selv at han hellere så at der ikke blev udgivet en film, end at der blev udgivet en dårlig film.
Da han nu ikke længere har noget med serien og gøre, så er jeg bare for at der muligvis ikke bliver holdt fast i en form for anstændighed, og derimod bare bliver tænkt på penge, hvilket resulterer i en b-film på laveste niveau.

Jeg skal da se nærmere på det, men jeg frygter det virkeligt.
Gravatar

#10 Doga 11 år siden

Virker unødvendigt at filmatisere Gears. Der er jo hverken nogen god historie eller spændende karakterer.

Skriv ny kommentar: