Blodet flyder på gangene på Godolkin University i den første trailer til Amazon Prime Videos “The Boys”-spinoff-serie “Gen V”.

Et college fyldt med superhelteaspiranter er fokus for den kommende serie, og hvis man har fulgt bare en smule med serien, som “Gen V” udspringer fra, ved man godt, at der ikke er tale om den stuerene Marvel-superheltehistorie.

I den kommende spinoff, der bærer præg af “The Hunger Games”-filmserien på egen “The Boys”-facon, følger vi supereleverne på Godolkin University, der konkurrerer om at få de bedste kontrakter i de mest attraktive byer i USA.

Læs også: “‘The Boys’ får en sæson 4 hos Prime Video”

Traileren introducerer os til flere af seriens stjerner, såsom Jaz Sinclair (“Chilling Adventures of Sabrina”), Lizzie Broadway (“The Rookie”), Patrick Schwarzenegger (“The Terminal List”) og Clancy Brown (“Shawshank Redemption”), mens vi også får gensyn med både Jessie T. Ushers superhurtige A-Train, Colby Minifies Vought-leder Ashley Barrett og P.J. Byrnes instruktør Adam Bourke.

Skaberen bag “The Boys”, Eric Kripke, agerer executive producer på spinoff-serien, der har Michelle Fazekas og Tara Butters (“Agent Carter”) tilkoblet som showrunners. Craig Rosenberg, der har skrevet flere afsnit af den oprindelige serie, er forfatteren bag “Gen V”, der får premiere på Prime Video i løbet af 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: