HBO’s længe ventede fortolkning af det elskede videospil “The Last of Us”, ser ud til at blive en tro adaptation med nye tilføjelser.

Fans af “The Last of Us” kan spænde sig op til endnu et hæsblæsende og hjerteskærende eventyr på tværs af det postapokalyptiske USA, mens folk, der stadig har deres første fortælling med Joel og Ellie til gode, med udgangspunkt i den nye trailer har masser at se frem til.

Læs også: “‘The Mandalorian’ Sæson 3 får premiere i marts”

I den kommende serie følger vi “The Mandalorian”-stjernen Pedro Pascal som den hærdede Joel, der i en zombiefyldt verden får til opgave at smugle den unge pige Ellie, spillet af “Game of Thrones”-skuespilleren Bella Ramsey, på tværs af landet, der sværmer med forskellige zombievarianter og monstrøse mennesker – den ene farligere end den anden.

I den nye trailer finder spillere af spillet masser af genkendelige karakterer – blandt andre brødrene Sam og Henry (Keivonn Woodard og Lamar Johnson), den paranoide Bill (Nick Offerman), Joels bror Tommy (Gabriel Luna) og ikke mindst den voldsomme zombievariant the bloater.

Dog introduceres vi også til originalkarakterer. Her møder vi nemlig ægteparret Marlon (Graham Greene) og Florence (Elaine Miles), der tilsyneladende har en form for kendskab til Joel inden deres møde med ham og Ellie.

“Chernobyl”-skaber Craig Mazin har slået sig sammen med spillets instruktør og forfatter Neil Druckmann om sammen at skabe og skrive den kommende serie.

“The Last of Us” får premiere på sin første episode på HBO Max den 16. januar.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Squeszh 1 år siden

Siden hvornår har 'The Last of Us' noget med Zombier at gøre Malte?

Skriv ny kommentar: