George Clooney er i forhandlinger om hovedrollen i Jason Reitmans kommende komediedrama “Up in the Air”, som er en filmatisering af en roman af Walter Kirn. Filmen laves hos DreamWorks Pictures.

Clooney vil spille en mand, der officielt arbejder som “karriereoverflyttelsesrådgiver”, hvilket betyder, at han reelt lever af at fyre medarbejdere. Hans egentlige passion består dog i at indsamle en enorm mængde “frequent flyer”-point gennem et utal af flyrejser. Han forsøger samtidig at få et job i det mystiske managementfirma “MythTech”.

Reitman, der blev nomineret til en Oscar for sin instruktion af “Juno”, har selv tilpasset manuskriptet, som han har arbejdet med i fem år. Walter Kirn har tidligere fået sin roman “Thumbsucker” filmatiseret af Mike Mills.

Clooney kan snart ses i Coen-brødrenes “Burn After Reading”. Han lægger i øjeblikket stemme til titelkarakteren i Wes Andersons animerede filmatisering af Roald Dahls “The Fantastic Mr. Fox”.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 mr gaijin 14 år siden

Clooney i en Reitman-film lyder bestemt ikke dumt. Rollen lyder godt nok som en træls type. Men det fik Reitman jo noget ganske godt ud af i "Thank You for Smoking".
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: