Det har tidligere været fremme, at Harrison Ford var den bedst betalte mandlige skuespiller i Hollywood med en løncheck på 65 mio. dollars i løbet af det forgangne år, og at Angelina Jolie kommer ind på førstepladsen, når det gælder de bedst betalte kvindelige skuespillere med en indkomst på 27 mio. dollars.

Men dem, der virkelig sidder på pengene i Hollywood, er de mænd (og enkelte kvinder), der står bag produktionen på de store film.

Ifølge Forbes er pengemanden over alle Hollywoods pengemænd George Lucas. Alene i 2008 har han tjent ikke mindre end $170 millioner (næsten 900 millioner kr.), ikke mindst pga. “Indiana Jones og krystalkraniets kongerige”, men også via det stadig lukrative merchandisesalg fra “Star Wars”-franchisen.

Lucas efterfølges af instruktøren Steven Spielberg ($150 millioner), produceren Jerry Bruckheimer ($100 millioner) og entertaineren Jerry Seinfeld ($85 millioner).

Læs mere om Lucas i artiklen George Lucas – Manden, man elsker at hade.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#31 jessup 12 år siden

Det år efter Seinfeld stoppede sin serie t jente han 300 mio $. Cosby lå også i toppen flere år efter serien stoppede.
This is just until June
Gravatar

#32 Coffey Mug 12 år siden

Jeg så Indy 4 i en ringe cam på min 19", pointen er at han ikk er blevet rig pga mig og det fryder jeg mig fame over, sikken et rigt talentløs røvhul. Alt det fede der er kommet fra Lucas Arts og ILM, kommer fra de folk der udfører arbejdet, skriver manuskripterne og puster liv i alle figurene, Lucas laver ikk en skid.

FU GEORGE LUCAS, FU 4EVER!
Gravatar

#33 Skeloboy 12 år siden

*32 - intelligent...
Gravatar

#34 Coffey Mug 12 år siden

#33 - Flot....
Gravatar

#35 filmz-Bruce 12 år siden

Så lidt respekt jeg har for den mands evner udi at lave film de sidste 30 år, så tilfalder den laveste score i kategorien respekt dem, som fordøjer andres arbejde uden at betale for det og derefter brokker sig over kvaliteten. Det er ikke personligt, men om jeg fatter den mentalitet.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#36 Coffey Mug 12 år siden

Det skal så lige siges at jeg ejer Indy 1-3, SW 1-6, Monkey Island 1-4, Sam & Max, DOT, The Dig osv osv osv osv. Køber bestemt også alle genudgivelserne når de alle dukker op på steam, de dygtige folk skal man støtte, indy 4... nfw...
Gravatar

#37 filmz-Bruce 12 år siden

#36 Well så er han jo også blevet rig på dig ;)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#38 Coffey Mug 12 år siden

#37 nåh ja... jeg er vel også blevet "rig" pga af ham...

now i feel bad :(
Gravatar

#39 theassociate 12 år siden

#35 - Helt enig.

De folk som bl.a. skriver "FU Geoge Lucas 4EVER", skal ogsaa huske at skyde en hvid pil efter Pixar som Lucas rent faktisk i sin tid startede, ILM der basalt set introducerede verden for computer effekter, LucasArts der har lavet fantastiske computerspil og ikke mindst 2 sublime franchises der betragtes af verdenen som nymoderne klassikere. Desuden er saa mange film blevet inspireret af Lucas' fortaellingsmetode siden SW udkom og merchandising var stort set et ikke eksisterende forretningsomraade foer. Manden har tydeligvis vaeret forud for sin tid, og paa trods af et par halvlunkne SW film og en tvivlsom fjerde Indiana Jones film, saa fortjener Lucas meget credit for at have fornyet filmindustrien. Naa ja, han sidder ikke og programmerer selv og laver effekterne, men han har formaaet at samle en masse dygtige mennesker omkring koncepter han selv har udviklet. At han saa ogsaa har formaaet at tjene saa mange penge paa det, er et tegn paa god forretningssans. Hatten af for ham herfra.
Gravatar

#40 filmz-halli 12 år siden

#28 det bliver ikke svært ...vil hellere drikke min egen urin
is that the best you can do,you pansies?

Skriv ny kommentar: